Tehnički kutak > Tuning skutera
imam pitanje u vezi malossi sport 70cc kit
FranjoST:
--- Citat: dario007 - 08 Svibanj, 2020, 14:57:33 ---
Replica i Yasuni R su jedna od boljih kombinacija kiteva koju sam vozio,odnos okretaja,snage,potrosnje i trajnosti je najbolja.
Ta replica koju sam vozio je imala 25000km na prvim karikama,a 12-13 soma je terana na Nardu preko 11trpm
--- Kraj citata ---
dobavljac mi napisao
Yasuni R ce vam biti dobar za svakodnevnu voznju
C16 je jos jaci motor ce ici bolje ali to vec nije bas za svakodnevnu voznju
znaci yasuny r ostaje ili kad vec kit mijenjam dali bis mi predlozio stage 6 ili sta drugo ako taj c16 je prejak, da ti iskreno kazem jedino sta mi se svidja sta je rekao da ce motor ici bolje sa c16 a ne svidja mi se da nije za svakodnevnu vozlju iako motor vozim samo do grada i nazad znaci 5-6km haha
Zigas:
--- Citat: FranjoST - 08 Svibanj, 2020, 16:43:02 ---
--- Citat: Zigas - 08 Svibanj, 2020, 16:37:18 ---Puno nas je na forumu, koji smo išli sa multivara 2000 na MHR team i dosta se boje ponaša i još sa linearnom polutkom je pun pogodak. Sa MHR varijo nečeš pogriješti ali i mutivar 2000 je sasvim OK.
--- Kraj citata ---
pitao sam covjeka da mi zamjeni multivar i ljubicastu za mhr variomat, hvala na pomoci pomogao si mi puno
sad mi dobavljac odgovara sljedece:
malossi radilica je 1600 kn ali iskreno nije neka sreća,voli dobit lufta i ne vrijedi te novce
najbolja radilica je top TPR racing,košta 1200 kn a bolja od malossia
dali je to stvarno istina ili prica nebuloze?
--- Kraj citata ---
Sa tom nemam iskustva i neka ti komentiraju oni koji su imali. Samo znam da nije Malossi radilica bestbuy. I znam da izpod 100€ nema dobre.
Komentiram samo to što znam, izprobao sam i stojim iza toga.
Deki.:
Kladim se da Franjo uopće nema skuter
FranjoST:
--- Citat: Zigas - 08 Svibanj, 2020, 16:55:48 ---
--- Citat: FranjoST - 08 Svibanj, 2020, 16:43:02 ---
--- Citat: Zigas - 08 Svibanj, 2020, 16:37:18 ---Puno nas je na forumu, koji smo išli sa multivara 2000 na MHR team i dosta se boje ponaša i još sa linearnom polutkom je pun pogodak. Sa MHR varijo nečeš pogriješti ali i mutivar 2000 je sasvim OK.
--- Kraj citata ---
pitao sam covjeka da mi zamjeni multivar i ljubicastu za mhr variomat, hvala na pomoci pomogao si mi puno
sad mi dobavljac odgovara sljedece:
malossi radilica je 1600 kn ali iskreno nije neka sreća,voli dobit lufta i ne vrijedi te novce
najbolja radilica je top TPR racing,košta 1200 kn a bolja od malossia
dali je to stvarno istina ili prica nebuloze?
--- Kraj citata ---
Sa tom nemam iskustva i neka ti komentiraju oni koji su imali. Samo znam da nije Malossi radilica bestbuy. I znam da izpod 100€ nema dobre.
Komentiram samo to što znam, izprobao sam i stojim iza toga.
--- Kraj citata ---
to mi je rekao i majstor za radilicu od 700kn haha zato bi onda malossi ili tpr racing samo cekam neki komentar ko je imao iskustva s time
FranjoST:
--- Citat: Deki. - 08 Svibanj, 2020, 16:57:31 ---Kladim se da Franjo uopće nema skuter
--- Kraj citata ---
haha pa mozes na slikama vidit djelove koji su mi jutros dosli, al ajd ako ne vjerujes cu ti poslikat skutera danas posto ima svakakvih likova na forumima
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju