Tehnički kutak > Tuning skutera
imam pitanje u vezi malossi sport 70cc kit
dario007:
Kompa,jel tebi preporucuje dobavljac ili mi??
Vozio sam i stelivao sporta,nekoliko replica,dueta,nekoliko dreva,nekoliko sport pro-a,Racinga...
Tako da jako dobro znam sta ocekivati od kojeg kita,i koliko je neki kit dobar i sa cim upariti.
Nemoj misliti da se hvalim,samo predlazem ono sto znam...
Replica i Yasuni R su jedna od boljih kombinacija kiteva koju sam vozio,odnos okretaja,snage,potrosnje i trajnosti je najbolja.
Ta replica koju sam vozio je imala 25000km na prvim karikama,a 12-13 soma je terana na Nardu preko 11trpm
FranjoST:
--- Citat: dario007 - 08 Svibanj, 2020, 14:57:33 ---Kompa,jel tebi preporucuje dobavljac ili mi??
Vozio sam i stelivao sporta,nekoliko replica,dueta,nekoliko dreva,nekoliko sport pro-a,Racinga...
Tako da jako dobro znam sta ocekivati od kojeg kita,i koliko je neki kit dobar i sa cim upariti.
Replica i Yasuni R su jedna od boljih kombinacija kiteva koju sam vozio,odnos okretaja,snage,potrosnje i trajnosti je najbolja.
Ta replica koju sam vozio je imala 25000km na prvim karikama,a 12-13 soma je terana na Nardu preko 11trpm
--- Kraj citata ---
znaci ti mi predlazes yasuni r sa mhr replicom i svime ostalim sta sam uzeo, prijenos kvacilo zvono itd? sta mislis o yasuny c16 posto je bolji? također sta mislis o stage 6 nekom auspuhu i kojem? posto mi je decko predlozio u startu stage 6 auspuh
i daj mi reci za taj remen neki lik kaze da mi polini remen na duzi prijenos i sav ostal setup nevalja? da uzmem malossi remen ili ima neki bolji od tog?
dell:
Nauci se da nema "losijeg" ili "boljeg" auspuha, stvar je da uparis komponente da budu u skladu jedne s drugima.
Yasuni c16 je jaci auspuh od r-a, ali isto tako nije prikladan za replicu jer je prejak za nju.
Glede prijenosa, vec ti je receno da netrebas kupovat polutke i kvacilo. Kvacilo je dobro serijsko, a polutke stavis od ditecha. Zvono isto tako ne trebas kupovati, osim ako je serijsko u banani.
Zigas:
--- Citat: FranjoST - 08 Svibanj, 2020, 15:21:25 ---
--- Citat: dario007 - 08 Svibanj, 2020, 14:57:33 ---Kompa,jel tebi preporucuje dobavljac ili mi??
--- Kraj citata ---
znaci ti mi predlazes yasuni r sa mhr replicom i svime ostalim sta sam uzeo, prijenos kvacilo zvono itd? sta mislis o yasuny c16 posto je bolji? također sta mislis o stage 6 nekom auspuhu i kojem? posto mi je decko predlozio u startu stage 6 auspuh
i daj mi reci za taj remen neki lik kaze da mi polini remen na duzi prijenos i sav ostal setup nevalja? da uzmem malossi remen ili ima neki bolji od tog?
--- Kraj citata ---
Ako mošeš mjenjat, ja bi mjenjao i multivar 2000 i ljubičastu za MHR team i sa njim dobio gratis ljubičastu. Ako si naručijo i malossi polutku mjenjaj Polini remen za malossi kevlar za OR 19x9,8x820mm. I slušaj šta ti Dario007 kaže. 100% zna šta i kako.
Corector:
Ajde ti malo ukljuci mozak, svako malo skrenes s puta i restartas se! Odluci se jel hoces slusati trgovca ili ekipu koja je vozila provjerene kombinacije. A ako zelis experimentirati, proslaviti ces se po garantirano propalom skupocijenom projektu.. Kakve to mrtve nebulozne cifre spominjes za jebeni base setup?
Tko ce ti to u konacnici ustelati, podesiti, odraditi testne djireve? To ti vrijedi mininimalno 50% cijene svih tih dijelova.
Ovo nece izaci na dobro.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju