Tehnički kutak > Garaža
SR 50 R, wanna be Marof racer (update str.4)
dario007:
To kaj oni prodaju vodenu pumpu za 30e napravis sam za 10lipa.Kupis sajbicu i napresas je u nosac uljne pumpe,ali ako budes ti sretniji da platis 30e samo izvoli.
I ja sam na forumu od 2009.g i dobro sam upoznat sa svim projektima koji su bili u to vrijeme...
Uzmi si vremena,pa procitaj moj projekt od pokrpanog nrg powera,imas tamo dosta korisnih stvari i da vidis kaj se moze napraviti iz base setupa ako imas znanja,vremena i malo novaca.
Sretno sa projektom,ja pratim svakako...iako si se ti sad naljutio,a nisam imao nista sem dobre volje da te malo uputim u pravom smjeru.
aragonY:
Ma rms radilice su škart :headbang:
giannelli:
--- Citat: dario007 - 02 Travanj, 2020, 14:08:41 ---To kaj oni prodaju vodenu pumpu za 30e napravis sam za 10lipa.Kupis sajbicu i napresas je u nosac uljne pumpe,ali ako budes ti sretniji da platis 30e samo izvoli.
I ja sam na forumu od 2009.g i dobro sam upoznat sa svim projektima koji su bili u to vrijeme...
Uzmi si vremena,pa procitaj moj projekt od pokrpanog nrg powera,imas tamo dosta korisnih stvari i da vidis kaj se moze napraviti iz base setupa ako imas znanja,vremena i malo novaca.
Sretno sa projektom,ja pratim svakako...iako si se ti sad naljutio,a nisam imao nista sem dobre volje da te malo uputim u pravom smjeru.
--- Kraj citata ---
Dobro, nisam se naljutio ali moras znati da sam ja budaletina, dobar čovjek a totalni luđak. :)
da nismo sa sjevera i juga, nasli bi vec zajednicki jezik. Ja mislim da svak tko je na forumu i imalo svjestan nekih cinjenica ima isto razmisljanje.
Pogledat cu temu, imao sam i ja NRG Powera.
ma vec sam nasao nacin, na zupcanik uljne pumpe se nabaci semering veliki ovaj od strane variomata.
no to je previse MEGA FUŠ REJSING, MFRT. svakako samo iznosimo misljenja
Corector:
Eee da.
Jesi stara škola, ali novija se nadogradila i eto boljih rezultata što zbog obranog vrhnja jer nema onog početnog mučenja oko informacija, što zbog ponude novih zanimljivih dijelova, i nakon pristojnih kilometraža počeli su i vrapci bilježiti kvačice za ono što valja. Tako da razmotri tu RMS radilicu. Treba biti otvoren za sve opcije, tako se postižu najbolji kompromisi.
Pripazi s terminom vječno, neki su se kitili prije vremena pa je bilo veselja, nakon čega lako uslijedi grčevita borba da se to očuva, i krećeš ka downgradeu hehe . A downgrade ti je kad pretičeš aute, a svaki od njih koči kako bi te propustio, a ti si misliš kako si odradio dobar posao, to najbrže shvatiš ako stvaraš velik otpor skuteru, pa doslovno najebeš, smočiš se cijeli prilikom samo jednog preticanja... to se zove gmizanje.
Vidi, razmisli, danas imaš šrota od dijelova kao nikada do sada, tako da proberi te neke sitnice koje znaju ispiti živce i složi to iz prve, jer se može ako se hoće, ovakav community izumire, ima kvalitetu za razliku od onih govedarskih mreža.
Ja sam zaboravio tvoju SRku, jel to ona s LG naljepnicom na prednjoj masci?
Evo kako je stara škola peglirala SP180 s due+ i Nardom, 21 dell :icon_biggrin: Ljeto Gospodnje 2009.
Vožnja se nije uspješno završila, prije toga je bilo zajebancija na midresju, turpijanom čini mi se, vukao je falš brijem
U Gornjoj Bistri se desio overkill
Ivas:
Evo primjer jednog mog mikunia 20vm koji je stajao vani zaboravljen.koji je oksidirao i koridirao.bio je nekad davno na tomosu e90.nakon mog tretmana
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju