Tehnički kutak > Garaža

SR 50 R, wanna be Marof racer (update str.4)

<< < (13/22) > >>

matija84m:
Kad je tjuning u igri vjecnost se drasticno smanjuje.

giannelli:

--- Citat: Corector - 02 Travanj, 2020, 17:21:39 ---Eee da.
Jesi stara škola, ali novija se nadogradila i eto boljih rezultata što zbog obranog vrhnja jer nema onog početnog mučenja oko informacija, što zbog ponude novih zanimljivih dijelova, i nakon pristojnih kilometraža počeli su i vrapci bilježiti kvačice za ono što valja. Tako da razmotri tu RMS radilicu. Treba biti otvoren za sve opcije, tako se postižu najbolji kompromisi.

Pripazi s terminom vječno, neki su se kitili prije vremena pa je bilo veselja, nakon čega lako uslijedi grčevita borba da se to očuva, i krećeš ka downgradeu hehe . A downgrade ti je kad pretičeš aute, a svaki od njih koči kako bi te propustio, a ti si misliš kako si odradio dobar posao, to najbrže shvatiš ako stvaraš velik otpor skuteru, pa doslovno najebeš, smočiš se cijeli prilikom samo jednog preticanja... to se zove gmizanje.

Vidi, razmisli, danas imaš šrota od dijelova kao nikada do sada, tako da proberi te neke sitnice koje znaju ispiti živce i složi to iz prve, jer se može ako se hoće, ovakav community izumire, ima kvalitetu za razliku od onih govedarskih mreža.

Ja sam zaboravio tvoju SRku, jel to ona s LG naljepnicom na prednjoj masci?

Evo kako je stara škola peglirala SP180 s due+ i Nardom, 21 dell  :icon_biggrin: Ljeto Gospodnje 2009.

Vožnja se nije uspješno završila, prije toga je bilo zajebancija na midresju, turpijanom čini mi se, vukao je falš brijem

U Gornjoj Bistri se desio overkill

--- Kraj citata ---

Znaci Djevica sam po horoskopu, inace roden u najboljem mjesecu u godini i imam oko za detalje. SR50R je imao crvenu naljepnicu two in the pink 1 in the stink :) kasnije je imala dugo svijetlo obojano u zuto kao na LE MANS utrkama.

sve je na razmatranju, ali nece RMS u ovaj blok. Malo sam kompleksas i patim od popularnih brendova u ovome svijetu skutera i uvjerio sam se da je to tako.

s tim ne smatratm da je Stage6 dobar brend, samo Malossi Polini i Top Performance ĐOLE VARIATORE MAČORE

giannelli:

--- Citat: Ivas - 02 Travanj, 2020, 17:41:51 ---Evo primjer jednog mog mikunia 20vm koji je stajao vani zaboravljen.koji je oksidirao i koridirao.bio je nekad davno na tomosu e90.nakon mog tretmana

--- Kraj citata ---

Lijepo si ga sredio.

Sutra cu svoj karb malo ocistiti, dijelovi su naruceni, sad je kopletan, lijepo ga ocistiti i mozda ispolirat stranu do airboxa.

giannelli:
edit

giannelli:
edit: brisanje  'bea

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju