Tehnički kutak > Garaža
SR 50 R, wanna be Marof racer (update str.4)
giannelli:
Upozorenje: u ovoj temi nije objavljeno najmanje 60 dana. :toothy3:
SR50R MFRT stagnira, cekamo Bitcoin da resetira. :laughing7: :glasses2:
Zato Scarabeo uziva puni tretman, Skuter Dijelovi SESVETE su ponovo spasile stvar. :headbang:
Oduvijek kupujem kod Pleše nije me nikad zakinuo za insajder cijene. :dontknow:
Trenutno 22.400km, zamjena ulja i filtera + filter zraka planiram na 24.000, moram dogovorit servis za ventile u proljece.
Prosla izmjena ulja na 19.000. mislim da je izmedu zamjena ulja 5000km za Scarabeo skroz ok :binkybaby:
Poggiali:
Za kolko si dobio motul? Di god sam trazio bio je dosta preko 100kn, pa sam uzeo yacco za 68 u tokicu na akciji :/
giannelli:
Yacco je car. Ulje sam uzeo isto u Pleše no jos prosle godine kada sam mjenjao ulje, kupio slucajno 2L.
100kn mislim da nema nigdje ispod. Bar ne u ovo nezgrapno vrijeme poskupljenja.
Yacco je super ulje. No Motul mi je nekako najbolji :dontknow:
giannelli:
Kletva scarbea se nastavlja.
Nalazi se u oglasniku i Scarabeo ljubitelji grizu polaku kako toplije vrijeme nadolazi. :glasses9:
Nakon neuspjelog pokusaja prolsi tjedan da Scarabeo ode za pristojne novce bez skidanja gaca, odlucio sam naruciti najvecu manu skutera. U koga drugog nego u Pleše, čovjek me spasio dijelovima koje je imao odmah na lageru. Vidi se da je covjek ozbiljan u svome poslu. 15% popust koji je obecao za dobar review na FB i Google je i drzao rijec, tako da sam za pisljive novce dobio mikro prekidac i komplet set lezaja volana.
Skuter Dijelovi
Zahvaljujuci brzoj dostavi zamjena slijedi iduci tjedan, usput cu skinuti desnu prednju plastiku i dati lakirati je u boju skutera. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju