Prica krece nekako ovako,imam blok viska,pa se kroz godinu dana lagano stekiralo dijelove za sloziti jednu top masinu.
Pa sam dosao do zakljucka da se ta masina zakaci na neko zamorce koje bi si pomalo uredio.Bio sam u nekim dogovorima da uzmem Runnera od Tomija,ali na kraju je odustao od prodaje,pa sam objavio jedan oglas di se primarno trazio stari runner,zip ili diesis i uletila brutalna ponuda za novog runnera koju nisam mogao odbiti.
Dogovorio sam sve sa covjekom i dogovorio sa Corectorom da se zaletimo na Krk po skuter.
I tako mi zavrsili na Krku,natovarili,platili,rijesili papirologiju i pravac za Zagreb.Veliko hvala Corectoru za uslugu.
Ajd skuter nije bio bas kao na slikama,jer mi je vjerovatno poslao starije slike,ali generalno to nije tako lose.Odmah sam znao da masina ne pali i da mu se zagusio i ugasio u voznji,kad smo doslj vidli smo da je zakovao.Decko je jos dodatno spustio cijenu i saznali smo da je skuter jos i registriran do 7mj,pa reko ajd vozimo ga,masina mi nije ni bila bitna,tako sam i u oglasu napisao.
Evo par slika zamorceta,prvo ove koje na oko djeluju dobre,jer je skuter lakiran u 5mj.