Ma slika je kad sam ramu ogolio, nakon toga je bilo vise iznenadjenja nego sam mislio... da sam znao kolko bude yebade dao bi pjeskariti...
Znaci rama na rallyu je bila mila majka za ovu... vise nikad ne kupujem skuter sa mora
cak na mjestima di je bila boja, kad sam iso drot kefom samo je otpala boja i ispod hrdja :S rama je mazana anti korozinom jedno 6 puta i cetkana izmedju... da ne kazem da Peza nije na nekoliko mjesta ni prekrio ramu bojom, sto do sad nisam vidio :S I onih mrvica od varova je ostalo rekordni broj... Rama je farbana hammeritom jer sa njim imam dobra iskustva, nije mi bitna estetika jer se ne vidi, samo da je zasticeno od hrdje, a to je sad bolje nego tvornicki...
Sam projekt se otego jer sam vise u qrcu nego ok, tak da par mjeseci nisam nis pipnuo...
Felge, deklo, nogara, kurbla, rukohvat je dano na pjeskarenje i plastifikaciju, jednostavno je bilo pre lose stanje, a skidanje boje sa desolom nije islo, mazao sam nekoliko puta deklo desolom , ful na debelo, i tak bi ostavio prek noci da bi drugi dan mrvica boje svega otpala :S E sad, djelove jos cekam, ima 2 tjedna :/ Pa da pocnem sklapat skuter...
Slike budu kroz koji dan...