Tehnički kutak > Skuter projekti

Cro-Dragster project

<< < (39/44) > >>

Dragster 50:
Napokon uhvatio malo volje da složim video, pa evo nek se nađe i ovdje.

Dragster 50:
Danas sam prvi put mjerio maksimalnu brzinu na jedinom pravcu koji priznajem. Ja ju osobno nikad ne mjerim polegnut nego uspravan, kako i vozim. Sa dugom majicom, jaknom, malo kontra vjetra, visina cca 190, i 95kg, GPS pokazuje 91km/h što je meni ok. Meni ta maksimalna nikad nije ni bila bitna, jer ga ne vozim tako.
Velika i baš primjetna razlika ove od prošle mašine je ta da se ubrzanje baš osjeti i pri većim brzinama, normalno, ne kao pri malim, ali se osjeti. Dal je to do auspuha ili svega skupa, ne znam. E da, ovu mašinu ne žalim od prvog prijeđenog kilometra, nikakvo grijanje, nikakva razrada, odmah gas.
Ak' zacvika, novi DR EVO je u šteku😁

Dragster 50:
Nakon 400 i kusur km, odustajem, stvarno više nama smisla. Sve mijenjao, stavljao drugo, skidao cilindar, sve moguće dizne, pozicije igle, baš sve. Ostalo je još probati sa Yasuni R, i vratiti serijski sekundar, jer je sad TP +11%, ali i dalje sam na početku kad je u pitanju prva 1/3 gasa.
Nemam ideja više, ide on do 30-40km/h, ali se čuje da to nije zdravo, više zvuči ko neka naturpijana mašina koja i ne funkcionira na malim obrtajima.

https://youtube.com/shorts/ZAsSmn8dKMI?feature=share

Dragster 50:
Evo napokon dobre vijesti. Prvo se moram zahvaliti Pčeli na podršci i savjetima. Već dugo mi je spominjao kut klipića u CP 19, i govorio da je možda zbog njega, na kraju i je. Na Dragsteru se od početka borim sa tom prvom  1/3 gasa, danas stavim klip 40, i skroz druga priča. Naravno, sad to sve opet treba štelati, ali prvi put da to radi kako treba.

shell station near me with gas

Dragster 50:
I dalje nisam zadovoljan, nije to ono što ja hoću. Neki dan sam čak promjenio vakum pumpu, opet isto. Za vikend sve skidam, opet cilindar i stavljam orginal airbox i Dellorto 17,5, usput prekontrolirati što se može, pa da pokušamo tako. Do tad, mala razglednica.
Nema predaje :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju