Tehnički kutak > Skuter projekti
Cro-Dragster project
Dragster 50:
Pozdrav svima.
To bi bilo to za sad. Dragec je odjavljen i umirovljen do daljnjeg. Sve radi, odličan, ali jednostavno nemam više vremena za njega. Plan je bio da on bude za svaki dan, a veliki vikendom, naravno ništa od toga. Veliki se vozi sve više, tu je novo auto, sve manje vremena za njega, a i neda mi se svake godine boriti na tehničkom. Ovu zimu će se uglancati ispolirati auspuh, konzervirati i nek stoji. Još jedna cijela mašina sa novim DR EVO-m je u šteku, pa tko zna.....
Prodaja nije u planu, osim ako se netko ne javi sa realnom ponudom.
Tema i komentari ostaju otključani, toliko od njega za sad.
Dragster 50:
Laserom skinuta hrđa, poslije malo poliranja sa 240/320 spužvicom, I pošprican sa silikon sprejom dok ne odlučim hoću li ga prijeći sa bezbojnim lakom. Sljedeće je skidanje plastika i detaljno čišćenje svega, pa konzerviranje.
Mislim da ću očistiti karburator i ispustiti gorivo iz rezervoara, ili ga napuniti do vrha.
Ne mogu vjerovati da je ovaj auspuh cca 380€, trenutno 300 na popustu. 🙄
E da, i sužvu u topu ću staviti novu.
Dragster 50:
Sve detaljno očišćeno, i natrackan sa silikon sprejem, auspuh vraćen, kresne se jednom tjedno, mirovina.
Dragster 50:
Evo malo da se i mali Dragec napokon stavi u pogon.
Iskreno, nemam pojma kad sam ga provozao jer je već dugo odjavljen, a i tek danas sam vratio R nakon prodaje City 16, tako da ga nisam ni palio. Meni je oduvijek R više ležao od City 16, iako je slabiji. Nemam nikakvih planova sa njim, nek stoji, mislim da bi trebao uliti novo gorivo, jer je teško upalio.
Ima živosti u njemu i dalje, i baš mi je izvukao osmjeh na lice.
https://youtu.be/UCMMRsZUQi8?si=E-WOoK_elrS2OCdK
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju