Tehnički kutak > Skuter projekti

Cro-Dragster project

<< < (32/44) > >>

Dragster 50:
Pjeskarena zadnja vilica, 3 ruke filera, novi ležaj. Sutra prefarbati u sivu. Mislio sam polirati, al nekako mi se neda😁

Dragster 50:
Ipak prefarbano, Hammerite zakon. Sa njim sam već farbao na početku ovog projekta, nosač mašine, SIS arm, jer je ton boje jako blizu orginal sive.

Dragster 50:
Došao TP sekundar, 11% duži, i neke sitnice. Čekam još TP poklopac vodene, i mislim da bi to bilo to.

Dragster 50:
Napokon stavljen "o-ring" u granu, koji je došao sa zadnjom narudžbom. Kad sam već skidao auspuh, stavio sam i zadnji kotač, vilicu i blatobran da vidim kako će izgledati.
Tek sad vidim kolika je razlika u položaju City 16-ke u odnosu na R. Po boji blatobrana se vidi u koju boju će ići plastike.

Dragster 50:
Iskeno, jedva čekam početi sa rastavljanjem, ali je vrijeme idealno za vožnju. Za sad 4500km na satu. TP poklopac vodene je trebao danas biti poslan, ali je i dalje nedostupan.
U kombinaciji sam za uzeti HPI (Horse Power Ignition) paljenje, pa možda i to probam kad se sve napravi i uštela. Znam da se neće puno, ili ništa dobiti, ali bi ipak volio probati.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju