Tehnički kutak > Skuter projekti
Cro-Dragster project
Dragster 50:
Evo mala informacija za kolege sa foruma vezano za atest auspuha.
Jučer sam bio na tehničkom zbog atesta, skuter i auspuh poslikani, papiri od auspuha predani njima. Skenirano sve, sa prijavom, i poslano u CVH. Danas mi došao mail sa odobrenjem, otišao na tehnički i podigao ga, oni ga upisali u sustav (jer skuter nije registriran), i sad slijedi tehnički, i to je to.
Cijena je 260kn, i ovako izgleda ta potvrda, podatke sam "zamaglio".
Dragster 50:
Nakon dugih 69 dana, napokon registriran, auspuh upisan, i sad malo uživanja na njemu dok vrijeme dozvoli, a onda spektakl :headbang:
Dragster 50:
Gume montirane na druge felge, prednja Pirelli Angel, zadnja Heidenau K61. Za svaki slučaj nova silikonska crijeva, iako su ova na njemu nakon skoro 3 godine k'o nova.
Dragster 50:
Možda jednog dana budu na mom.... A do tad, diviti se koji dan, dok ne pošaljem van.
Dragster 50:
Ne vozi se puno zbog glupog vremena, malo kiša, malo vjetar, ali ipak se 4000km okrenulo.
chops diner castle hayne menu
Primjetio sam da mi pri sporom kretanju, ili laganoj vožnji 10-15km/h mašina počne trzati, pa sam išao na zamjenu federa kvačila. Ovi najtamniji su plavi Polini, takvi dolaze u zadnje vrijeme u orginal pakiranju, bijeli su Malossi a za svijetlo/tamno zelene, nisam siguran. Mislim da su svjetlo zeleni Polini a tamniji Malossi.
Svijetli su sigurno za par mm duži od svih ostalih, pa sam išao na tamniju verziju i pogodio. Malo se provozao i ne trza više. Od idućeg tjedna počinjem sa radovima na nekim dijelovima za zimu, možda čak i na onom setu plastika.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju