Tehnički kutak > Skuter projekti

Cro-Dragster project

<< < (30/44) > >>

Dragster 50:
Danas sve spojeno, začuđujućom brzinom. Kojeg god dijela da sam se uhvatio, iz prve, lijepo me pokelnjalo. Dojmove o JCosta variomatu ćemo malo pričekati. Klasika, još štelanje karburatora, časkom ću ja to 🤭
Sad opet u vožnju.

Dragster 50:
😂😂😂😂

Dragster 50:
Nažalost ništa se ne šrafa i ne vozi od početka 7-og mjeseca. Čekam kombinaciju da sezona još malo padne, i da ga kombijem prebacim na registraciju, atest na Yasuni obavezno. Do tad se svako malo kresne i provoza po neprometnim cestama. Za jesen imam neki plan u glavi, definitivno za iduću sezonu ide ona druga mašina na njega, a sigurno će se i vizualno nešto mijenjati.

Dragster 50:
Da nebi bilo ko zadnji put kad sam nakačio ovu mašinu, pa je filter udarao u ramu zbog položaja karburatora, sad sam odigrao pametnije.
Nakon montiranja 360° prirubnice sad to izgleda bolje. Probao na rami koju imam viška, i mislim da će to ići.

Dragster 50:
Vrijeme je da se krene :headbang:
Danas se počelo sa pranjem felgi, opet isto, praona, Ivasol, Brake cleaner i četkica za zube. Ovaj komplet felgi ide na njega, a komplet plavih sa gumama ide u štek. Zbog različitih dimenzija guma, ovaj put nisam našao u paru, pa će ići nove, natrag opet Heidenau K61 a naprijed Pirelli Angel.
Komplet set plastika se vadi iz šteka i počinje priprema za farbanje. Neću sam farbati, zbog već poznatih uvjeta, jednostavno nemam gdje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju