Dobrodosli u svijet extremne sekirancije, gdje vas svaki primatelj i pol u prosjeku zove gdje je jebeni paket.
1. Gledao sam kako se paketi bacaju u dalj, u dubinu kombija 4m, + 2m ispred kombija jer su velika kolica ispred bila
2. Dozivio zgazene pakete, pokusao reklamirat, i procedura je takva da radje odustanes, na sto sak popizdio u startu, i iako su se spustile 2 zenske odozgora, politika je takva da si pusis k**ra*.
3. U zadnje vrijeme sve cesce spominju kako se moze zdrobiti mali paket, pa bog vas j#bo napravite boks za manje pakete!!! Otkako sam poceo svasati zeljezne okvire umjesto kutiia za pakete, nemam vise nikakvoh problema!!! A skuzio sam da je lakse slati stvari u polovnom starom bojleru, jer on ima poklopac na serafe i oblozen je debelom izolacijom!!! Dakle, pravac sekundarni otpad po "paket", jer sta je sigirno, sigurno je.
4. Ne znas tko vise ceka paket, kad si u ulozi primatelja ili posiljatelj
5. Ajde da se to desi tu i tamo, ali majku im j****, skoro svaki paket ima probleme u zadnje vrijeme, nista nije pouzdano, svi oni prekoraceni rokovi koje garantiraju su gola kurcina, a ti kad primis paket nakon deset dana kasnjenja, toliko.si extremno sretan, da ti ne pada na pamet petljati se s tamo nekik reklamacijama koje traju i traju da bi ti rekli kako te niie bilo na adresi 5 dana za redom, a ti betonirao sahtu u dvoristu i jos je mjesalica radila daleko u noc da su susjedi podnesli zalbu zbog narisavanja javnog reda i mira.
Toga ima samo kod nas, da se ti moras sekirati kada posaljes jebeni paket, da moras izmoliti cijeli onaj stand krunica u Medjugorju, i trebao bi izdrkat kurcinu nakon toga jer je sav posao dalje na posti, ali ne, TI MORAS JEBENO TJESITI PRIMATELJA, RAZGOVARATI S NJIM DANIMA DOK NEMA PAKETA, pretpostavljati gdje je sada paket, da li mu je toplo, koliko je puta bacen u dalj, da li je ubacen u kombi s 2m, ili 5m.....
j#bo hydraulic press channel, zivi hydraulic press channel od 800 000 000 000 000 TERA tona!