To ti je paket 24.
Lansirali su ga u pravo vrijeme, sad mlate pare ko nikad.
Moram priznati da jos nisam vidio ovakvu EXTREMNU postarinu s obzirom na robu, rekordi su poceli padati jer sam 4 auto gume 16" s alu felgama platio 200kn iz Dubrovnika.
Mislim da je caka u tome sto je guma trebala ici u kutiju jer je stroj rekao da je to nestandardni format.
Najjace mi je kad kazes nekome da ti posalje paket obicnom postom, a njega tipično utrenirano obrade na posti i nagovore ga na paket 24 i jos stave onu najraniji dostavu u 4 ujutro s GSXR-om pa ti postarina bude vise nego sto mozes zapiti. A isti k**ra*, napisao ujutro ili do veceri, u vecini slucajeva dodje prije podne.
Na zalbe zaboravi, to jos nitko nije dobio s postom, zalim sto bar nisam pljusku opalio kad sumi sisli oni čmrljavci odozgora, jer su me ucijenili da necu uopce dobiti zgazeni paket ako ne platim povratnu postarinu (+vec sam platio odlaznu). Sljedeci put kad mi ne budu htjeli vratiti moj zdrobljeni paket (I JOŠ TE TRAŽE DA PLATIŠ ŠTO SU GA ZDROBILI, JER I TO SE PLAĆA), samo cu ga ladno oteti i otici doma.
Toliko o ekologiji i stednji suma i papira, nabijem ih sve na k**ra* g#vn# kapitlisticka!
PS sad se bojim narucit gume, znaci 4 gume 617,40kn dostave, i zaokruzi na 650kn sto ostavis postaru je ionako dobiva mrvice s obzirom da ne skida nogu s gasa do poda, i baca svaki put skripe kad odlazi, a bogami i kad koci...