Ma HP je jos mila majka sta radi ovaj hebeni Overseas. Znaci vlada jebena korona, narucim neke tenisice i ajd ok, prode tjedan dana paketa nema i da bi mi dosla obavjest osmi dan da paket nije moguce dostavit da nema nikog doma, sta je najbolje zena je doma cijelo vrijeme i vidi njihov smetlarski kombi kako baca papiric u sanducic i mrale nestaje.
Ja sam totalno puko, zovem odma, nakon 15min se javi mekani zenski glasic.
Ma j#bo sam im sve zivo i nezivo, psovao sam kao nikad prije na telefon, ova jadnica meni kaze da me razumije.
Ja reko slusaj ti, ne razumijes ti mene nista, ovo je vec treci puta da istu stvar radite, dva puta sam se vozio u Leskovac, e pa treci puta stvarno necu. Ako cu trebat dolazit, doci cu i sve vam tamo porazbijat j**** vas nesposobne. 35 kuna postarine za gnoj usugu mater vam lopovsku.
Drugi dan me zove neki broj i javim se ja kad ono Overseas vozac jebeni, halo halo ja sam taj i taj, jeste vi taj i taj, reko jesam. Kaze meni mrale jel ja njemu mogu ucinit uslugu, reko nemas ti mene sta zvat smradu govnjivi, radis me budalom!! Ali ja cu ostat bez posla, ne mozete mi to napravit, ja reko pusi k**ra* nek te sprase s posla, ionak bi ga dobio!
Nakon 15min, zive Overseas, ja im opet objsnim da je smrad samo ubacio papiric i otiso, odma oni odgovaraju; paket vam stize sutra do 12h, a vozac je sankcioniram, ovo mu je vec n-ti put da ovu stvar radi. Naime mrale nije ni utovario paket u kombi, paketi mu svi zbrda zdola al bitno da on vozi i ima papire od tih paketa koje nije utovario. Njegovo je da provjeri stanje i krene dostavljat i tjt, al to nije radio i lazirao je dostave.
Kak mu se samo dalo vozit za bezveze nije mi jasno.
Sent from my iPhone using Tapatalk