Ostalo > Razne offtopic teme :)
Hrvatska posta je u teskom kur*u
tdj595:
Meni prijatelj cesto salje pakete iz njemacke posto ima amazon prime pa uzmem preko njega neke sitnice. Slao mi je za 4-5€ pakete srednje velicine (20ak x 10ak cm) i stizalo bi u 3-4 radna dana... Nekad bi mi znao donijet covjek iz dhla a nekad preusmjere na hp express. Ali smijesno sto bi vise platio unutar hr. I to bi paket bio u istom kombiju od hp expressa koji mi donese i ovaj paket iz njemacke za neku sicu sta im dhl udijeli za to
Corector:
Evo ljudi kao sto ste primjetili, nema vise problema s ovim neredom. Ja rijesio problem tako sto sam odjebao to sve u pizdu materinu i vec duzi period doza stresa je smanjena za vise milijardi %.
Tu i tamo, na zanemarivoj razini, i nebitnoj, isporuci mi se nesto s 3 mjeseca zakasnjenja, ali pravi recept je ne imati posla s ovim g#vn#rima :D
Sretno dalje i jebite se skupa s njima, i znajte da ce oni vas izjebat bas uvijek!
Corector:
Otiso se malo nasekirat kod cigana, i donesao paket od 13kg. Veli, nemre se to vise slati kao obican paket, nego samo i iskljucivo skupom postom. OK, koliko kosta?
75kn kaze. S obzirom da znam kako ovo labavo funkcionira, i koliko deru kod nas, logicno je da cu dat da se napuse kurca.
I sad, posto se to treba vratiti otkupom nazad, ispada da cu ostavit 2 glave samo posti. A i malo malo primjetim bjesnije ljude nego inace kad netko odjebe paket od sebe i ovome se vrati, jer jebiga nije vise ni mala cifra kad ti se vrati, i malo tko ostane sretan.
O cemu se radi. Ovom novom konverzijom otkako je doso Paket24, nabili su osjetno vise cijene. I uveli su ogranicenje, odnosno kulturnu prisilu da isforsiraju maksimalnu najskuolju uslugu.
Priie si mogao do 20kg poslat paket, sad moze do 10kg.
E pa j**** ja vama mater, i lijepo cu prvom prilikom sjest na skuter s paketom i dostavit cu ga osobno u Rijeku. Usput spojit ugodno s korisnim.
SCANIA R500:
:headbang: lopovska prčija
Dragster 50:
Ja sam prije par mj. slao dijelove Dragstera za Švedsku. Otprilike 11,5kg me ispalo 500kn poštarine. A englezi i njihov shipping su priča za sebe.
Naručim dio za Dragster sa italjet.co.uk, dio je oko 37 £, shipping isto 37 £, i naravno odustanem. Nađem isti dio, polovni, za 25 £ i lik mi pošalje za 8,5 £, i to sve sa Royal mail. Znači isti dio, masa, i veličina, sa istom poštom ovi šalju za 37 a privatno skoro 4,5 puta manje. Sve je to bilo prije izlaska UK iz EU
Ciganica žešća.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju