Ostalo > Razne offtopic teme :)
Hrvatska posta je u teskom kur*u
Corector:
4 radna dana trebaju da posiljka stigne iz Zagreba u Zagreb
14 dana treba posiljci s Raba da stigne u Zagreb
posiljka s Raba nikad nije dosla nakon mjesec dana dijaloga
Skoro mjesec dana treba da posiljka dodje u Sloveniju (Matic 180 zna tocno)
Evo kako izgleda kad posaljes posiljku za Svedsku
Rokovi za isporuku se redovito prekoracuju, kojom god uslugom slali.
Nakon 14 dana, donese mi postar paket s Raba, i veli "stari imas srece sto se znamo, inace ga ne bi docekao, ja sam ga osobno uzeo kad sam vidio tvoje podatke". U sortirnici imamo samo 2 covjeka, nedostaje VECINA ljudi, daju nam mizeriju od place, a posla nikad vise.
Postari se stalno mijenjaju, kad pitam gdje su, onaj otisao van drzave, onaj jedbostavno odjebao firmu. Sad su im kao povecali placu za 2 soma, ali ta 2 soma dobijes ako isporucis preko 80% zaprimljenih posiljki sto je jedino moguce odraditi u nekom gusto naseljenom podrucju gdje ti je isporuka paketa svakih 10m.
Daj bonus od recimo 2 soma za koje iskrvaris, dobijes mimo place i on ti ne ulazi u mirovinsko.
Dakle kurcina do daske, u posljednjih 5,6 mjeseci, to je teski raspad sustava, kolone na salterima su kao na granici, ako narucis vozilo ne mozes se pouzdati da ce doci u dogovorenom.termini, nego si uzmi sloodan dan i cekaj da ti pokupi paket.
Nisu krivi postari kao djelatnici, oni su u najvecem kur*u jer ih izrabljuji do daske, i naravno, ispastaju ovce tj. gradjani, a sistem rada je isti u svim tvrtkama gdje je usluga koja se masno placa za k**ra*.
JogFromYamaha:
Ja sam cekao paket iz zagreba za varazdin (70km relacija) 3 i pol tjedna
Mislim da je to lokalni rekord dok znam da mi prijatelj iz kanade posalje bozicnu razglednicu i za dva dana stize i da mi prijatelj iz arizone i chikaga salje i dolazi za cetiri dana (naravno DHLom)
tdj595:
Pismo du-du ide prvo u split pa nazad u du...
matija84m:
Bas sam nesto narucil danas.
Valjda ce doc do uskrsa :laughing7: Samo da se ne izgubi u potpunosti :nono:
PchelaUbica:
Nema gore poste od ove nase majkemi. Katastrofa. Al ima nesto i u tome sto drug dajteh kaze svi rade preko kurca jer ih ni ne placaju.
Eo matija ja iz engleske narucio danas pa da vidimo cije ce prije hahaha
Najzesca su mi ova preusmjeravanja na trackingu. I kao primatelj nije preuzeo, nema ga kod kuce vamo tamo. Neuspjeli pokusaji dostave a nisu ni pokusali dostavit. Samo si prave lufta
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju