Ostalo > Razne offtopic teme :)

Hrvatska posta je u teskom kur*u

<< < (37/45) > >>

PchelaUbica:
Bitno da kad odluce ostavit posiljku u uredu do ponedjeljka a ti dodes preuzet u petak jer vidis da je tamo onda seru sta vi dolazite, postar ce vam donijet , kakve su to sad fore da svi dolazite po paket.  Ma mrs majku vam j****

Corector:
Mozda to namjerno rade da te siluju i izmaltretiraju sa rafalom pitanja tipa: imas ebo teve, imas dopunsko, imas stednju kasicu prasicu...

zvonkec92:
Nakon situacije od neki dan naletim jos na ovaj clanak

https://www.bug.hr/biznis/od-sutra-poskupljuju-usluge-hrvatske-poste-16370

pa evo izjavljujem da se naj**** mamice onome koji je donio to uskladenje cijena (makar znam da ne cita forume taj lik al nema veze) i porucujem da me nikad vise neceju vidjet u svojim uredima. Radije cu platit 20-30-50% skuplju postarinu GLSu ili nekom drugom samo da ova uhljebnicka gamad ne broji moje novce  :fingerr: :blowjob1: :sex2:

matija84m:
Ma gamad.
Nije problen ni cjena, nego losa i spora usluga.

matijabb:
a jeste primjetili cijene postarine,ja danas preuzeo regler za sr 150,znaci mala  kartonska kutijica,kao od mobitela,i regler unutra, nemoze bit nesto pretjerano puno na vagi a postarina 70 kn iz baske vode do otoka vira,razumio bi da je neka expres dostava al doslovno je decko poslo u srijedu a danas doslo,nekad mi se cini da je isplativije sjest u golfa tdia i otic po dio,vjv bi me gorivo i cestarina ispali otprilike isto toliko

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju