Ostalo > Razne offtopic teme :)

Hrvatska posta je u teskom kur*u

<< < (39/45) > >>

PchelaUbica:
Jos bolje mrale ako je sad iznad 10 kg .. samo nazoves i dodu ti kuci po paket i odvezu .. a ti ko gospodin jebe ti se
Nekidan sam slao 30kg za rijeku 140kn. Malo su digli smradovi

NightWalker:
Tisak šalje do 15 kila ako se ne varam i jeftinije je od poste

Corector:
Okurazili se ovi iz poste, sve nesto prema duplom se dize.
Jucer me zove neka kurva da bi mi se zahvalila prije svega sto sam dugo na istoj tarifi. (Prva reakcija kad ti se netko zeli srdacno zahvaliti, nagraditi te a anonimno zove jest bez razmisljanja sasjec to u korjenu). I ona bi meni sada zavalila istu stvar za duplo vise novaca. Mrs j**** ti mjaku. Glavni argument je kako bi imao jos brzi internet (a 4G+ leti) jer ova nova kartica je ufazena do boli, to je haj tech govedarska, reko neka, ostati cu ja na drugorazrednom. Teska uvreda covjece, i onda shvatis da takve fore zaista prolaze cim igraju na to.

Sve nesto pocelo skat duplo vise u dalj preko noci mater im j**** u usta. I ovo gorivo je preko 20% jace nego okolo nas, al dobro to nije problem, kako bi reko onaj kripl, ja tocim uvijek za iste pare. Digli cijene preko noci, pa forsiraju kartice vjernosti, ma j**** ti nevjernu mater.
Al malo kad se okrenes, oplode te za duplo samo tako na kraju mjeseca.

3alfa3:

--- Citat: Corector - 05 Ožujak, 2021, 17:02:41 ---Okurazili se ovi iz poste, sve nesto prema duplom se dize.
Jucer me zove neka kurva da bi mi se zahvalila prije svega sto sam dugo na istoj tarifi. (Prva reakcija kad ti se netko zeli srdacno zahvaliti, nagraditi te a anonimno zove jest bez razmisljanja sasjec to u korjenu). I ona bi meni sada zavalila istu stvar za duplo vise novaca. Mrs j**** ti mjaku. Glavni argument je kako bi imao jos brzi internet (a 4G+ leti) jer ova nova kartica je ufazena do boli, to je haj tech govedarska, reko neka, ostati cu ja na drugorazrednom. Teska uvreda covjece, i onda shvatis da takve fore zaista prolaze cim igraju na to.

Sve nesto pocelo skat duplo vise u dalj preko noci mater im j**** u usta. I ovo gorivo je preko 20% jace nego okolo nas, al dobro to nije problem, kako bi reko onaj kripl, ja tocim uvijek za iste pare. Digli cijene preko noci, pa forsiraju kartice vjernosti, ma j**** ti nevjernu mater.
Al malo kad se okrenes, oplode te za duplo samo tako na kraju mjeseca.

--- Kraj citata ---

S netom sam se preporodio prije 4 godine od kad sam na optici (na HT). 100MBPS stabilnih, jednom puklo u tom periodu na 2-3 sata i to je to. Prije se patio sa max 3MBPS na DSL-u za slicne/iste novce (isto HT, al tak svejedno, parica, daleko od centrale).

Al zato jucer natocio motor: pa jbt, benga je 10.2kn po litri, a barel nafte koliko? 50-60 dolara? Kad je bio 120-140 dolara, benga bila debelo ispod 10kn. A kad prodje korona i potrosnja nafte se bitno poveca, ode barel u nebo, kaj bu onda kod nas, benga 40-50kn po litri?

Eto, da se i ja malo zalim :D

NightWalker:
Ma smo prije nove godine punili ispod 9 kn a sad preko 10, do ljeta ce i 11 kn sigurno....jel ide plin na skuter?  :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju