Ostalo > Razne offtopic teme :)
Hrvatska posta je u teskom kur*u
Corector:
Zove me covjek pandi je di je, i tako par dana za redom.
24k**ra* express usluga, j**** im.mater, evo sad je doslo
3alfa3:
Nije vezano uz HP, ali da podijelim danasnju situaciju....
Dobijem na mejl poruku da ostavim review na ebayu.... Ja im umjesto toga posaljem poruku da mi nije stiglo, a ebay javio da je poslano dan dva tri nakon narudzbe. (30 dana od tadaje proslo), posiljka iz Portugala, neka sitnica bez trackinga, vrijednost 40tak kuna).
I naravno, sat vremena nakon sto sam im poslao mejl, dosao paket. :toothy12: Poslao im poruku da je stigao, nisam pi*da :)
Corector:
O sunce ti. Kako 24h express legendarno dobro funckionira, izlizen sam visem.nivou hidro pressinga, a to je da zbog govana ja moram jjuriti buseve na autobusnom i jest g#vn# po kolodvorum.
Naravno, zbog korone ne vrijede online rasporedi i sve se promjenilo sam dzabe dosao.
I tako ti odem na.bengu jer se vlzim do mrtve rezerve dok dno rezervara ne postane doslovno suho, jer nemam vremena zbog ovakvih g#vn#ra ninticit, jer je hidro pressing u litanju, ne onaj obicni...
I dodjem na bengu, kad ono imam sta za vidjet, zenska koja je random usla priie mene, lodize pakete na bengi
Eto ljudi su ocito shvatili da se ne isplati cekat u visekilometarakim redov8ma vjecno da vi oruzeli zdrobljeni palet koji je prosao redovito i u pravilu zestoku utakmicu americkog nogometa. Rasulo i pljacka kao i svugdje sto ima veze s drzavom.
PchelaUbica:
Dpd dostavlja na bengu ako te nema doma. Nikad problema s njima, jos te zovu prije nego ce doc. Isti dan ujutro dobijes poruku npr od 12:30-13:00 ocekujte vas paket. I uvijek tako bude
igor.sb:
Uvijek bude tako dok ne zajebu
Zadnji paket jave od 16 45 do 17 45, nitko ne dodje, na stranici za pracenje u 20h napisu neuspjela dostava, kao otkazano, kenjaju
Sutra dan ponovo posalju vrijeme dolaska, paket dostavi 3 sata ranije
U ta dva dana, nitko nije nazvao, nit je sluzba za korisnike mogla doci do vozaca da vidi di je zapelo
Paket prije, dostavi na istu adresu ali krivom vlasniku, u poslovni prostor gdje djelatnik poslovnog prostora nema pojma za paket, ali ga preuzme iako to nije njihovo
Znali su i fulat, umjesto u naselje, pokusa dostavi u neku ulicu slicnog naziva na drugom kraju grada, to sve skuzis kad zoves, jer bas ne znaju sami uzet telefon i nazvat, a sve podatke imaju
Ne znam jel se vratilo ali u doba korone, dostava na benzama nije bila moguca
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju