Ostalo > Razne offtopic teme :)
Hrvatska posta je u teskom kur*u
Corector:
Ma znam, evo sad sam skoro zakasnio na bus majku ti kristovu, znaci samo hodro pressing i sto brze i brze, sreca pa imam vozilo koje razvija 2 glave od semafora do semafora jer drukcije ne moze, a obavezno je izvrtavanje zadnjeg kotaca gdje je podloga s manjim koef. trenja inace si propao, treba prihvatit danasnji brzi ritam, biti sto brzi, ne spavat i bit sretan. Puk majku ti ti j**** sve to sterat u k**ra* i maknut se od scih blagodati govana za brz zivot nabijem to sve na k**ra* di se trude zabranit srecu i mir.
Corector:
Otisao s gustom odnesti covjeku u Sloveniji na njihovu postu jer:
- kod Hrvatske Poste cekas u redu ko idiot i uvijek moraju postavljati glupa pitanja
- kod Hrvatske Poste moras donesti do 10h ujutro i ace ti dodje isto kao da si dobesao drugi dan do 10h
- kod Hrvatske Poste se ceka za isporuku u Sloveniju po 2 tjedna, dok OD NJIH u HR dodje za 2 do 3 dana ZA 40% MANJE NOVACA
Nabijem na k**ra* te uhljebe, i put s Slovenskom postarinom me ispao osjetno jeftinije nego kod nas!!!
Iz principa vise nikad ne saljem preko Hrvatske poste ista vani, nego nosim u bilo koju susjednu zemlju posto vise cijenim sve te ljude i necemo svi skupa ispastati zbog ovih gore u posti koji sparaju na preskupo placenim uslugama i na kraju za razliku svega izblace miljune.
3alfa3:
Prekjucer narucio, jucer dobio obavijest da je poslano, danas stiglo. Iz Rijeke ako se ne varam.
HP :o .
Mislio sam da je skrivena kamera :toothy12:
PchelaUbica:
Jucer iz gorice u 14:15 poslano
Stiglo danas u 13:00
Osto sam sokiran
Znaci paket 23časa
Corector:
Jedan paket 24 kao sto mu ime i govori, upravo kasni vec 3x toliko. Usluga je skupo placena...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju