Ostalo > Razne offtopic teme :)
Hrvatska posta je u teskom kur*u
Corector:
Da vidis kako taksisti voze za dzabe i dolaze u roku od par minuta u bilo koje doba... Meni kurvini sinovi naplate 100kn za 6km i 70 za 4.5km. Dzaba ovaj Uber, uvijek kazu da je extremna potraznja... Od tad sam shvatio da mi se isplati napit, otrijeznit i otic kulturno doma. I taj zadnji me vozio na 19" zabijen u pod, ono podrhtavanje i kratki hod opruga te tjera na bljuvanje....
Corector:
Kod ovih cigana svako malo crveni krst
Corector:
Nema jaceg kad netko veli da je dobio paket na vrijeme.
Evo danas stigla 2 komada, jedan je 24h extremna brzina.
Rasulo je ocigledno jer mi je danas doslo 6 postara, da sest razlicitih ljudi i svaki donosi pojedinacnu posiljku. Organizacija do jaja!!! Svako malo netko trubi, oa kako ga ne bi poslao u picku materinu, tko bi rekao da ce postari postati SMRALETI?
Nakon sto te na vrhuncu iscrpe, sta miskis koliko je nuklearne energije utroseno na raspravu gdje je oaket dal je stigao, kad ce doci, kaće doci itd....
Corector:
Stigli mi svi paketi osim malo tezih s kojima supci odugovlace vec tradicionalno. I dodje mi danas postar i donese samo 2 posiljke, i to od politicara koji se promoviraju za izbore. Hdz i posta.
rs50e9:
sve je dobro dok ne zapne na carini....eno meni ventilator za proc lap stoji od 15.6 u branimirovoj
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju