Odlucih se otvoriti temu kako bi podijelio dosadasnje radove i dobio korisne savjete i slike vasih radiona ili garaza.Trazeci internetom ne nalazim bas neke slike.Sve su neke profi radione ili garaze koje su uredjene da bi u njima stajale stvari.
Pa evo kako je sve pocelo.Imao sam prostoriju do garaze u kojoj su stajala drva i ostale gluparije i naravno sve sto ti kao "treba".Kako sam sa drva presao na grijanje na pelet oslobodio se prostor u kojem sam si odlucio sloziti radionu.
Pa krenimo redom,ovako je to izgledalo

Drva sam prodao lokalnom dileru ispod cijene,samo da ih se rijesim,pa smo to potovarili i on je to odvezao.Evo sad i prostorije bez drva.

Onda sam odlucio razvesti struju,jer sam imao samo dvije uticnice.Frend od kuma je to pogledao,rekao mi sta da i kako pripremim i da za 2 tjedna on to dolazi provuci i spojiti.Pa sam tako krenuo u stemanje.

Dosao mi frend u ispomoc,pa smo postavili buzire i ucvrstili gipsom,isto tako i kutiju.Na kraju sam fulao sa putanjama,jer buzir mora ici u prvu ili zadnju kutiju kad se nizaju,radi spajanja.Taj dio smo ponovno odstemali.

Ostalo mi je ljepila za plocice,pa sam odma zapunio rupe i zavrsio taj dio.

Ideja je bila da preko centralne grede od kutije potegnemo struju na drugu stranu.Ja sam htio i dobru rasvjetu sloziti u kompletu,pa sam i za to napravio pripremu,cak i malo pedantnije nego mi je strujić rekao.