Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: zvonkec92 - 19 Prosinac, 2019, 17:24:20Dobro je al to nije dugorocno rjesenje, masa radiona ima takve podove pa su svi zguljeni do betona. U bivsoj firmi di sam radio su cjelo prizemlje i podrum s tim sranjem namazali al nekim kao jos boljim koje moze izdrzat vilicar. Nakon mjesec dana se pocelo ljustit tu di kotaci od vilicara prolaze a i tam di nije iso od obicnog hodanja se to tak izgrebe da je odvratno za gledat, ni s od onog obecanog sjaja kojeg ima odma nakon farbanja. S jedne strane je oke ak ti se nekaj razlije obrise se i ne ostaju fleke dok je beton ipak beton i ne smetaju mu iskre od brusilice ni nista kao toj farbi i po betonu mores tuc nabijat i svasta nesta raditNisu dobro napravili, budem to ja slikao kako izgleda pravi pod i kolko je to muke ako hoces pravi posaoSent from my iPhone using Tapatalk
Dobro je al to nije dugorocno rjesenje, masa radiona ima takve podove pa su svi zguljeni do betona. U bivsoj firmi di sam radio su cjelo prizemlje i podrum s tim sranjem namazali al nekim kao jos boljim koje moze izdrzat vilicar. Nakon mjesec dana se pocelo ljustit tu di kotaci od vilicara prolaze a i tam di nije iso od obicnog hodanja se to tak izgrebe da je odvratno za gledat, ni s od onog obecanog sjaja kojeg ima odma nakon farbanja. S jedne strane je oke ak ti se nekaj razlije obrise se i ne ostaju fleke dok je beton ipak beton i ne smetaju mu iskre od brusilice ni nista kao toj farbi i po betonu mores tuc nabijat i svasta nesta radit
Pa to je pajdo bolje nego kod nekoga u dnevnom boravku hahaha