Evo ja sam odradio jedan experiment, posto volim ispitivati krajnosti kako bih bio spreman za Saharu.
Dakle, vozio sam preko 100km bez rasvjete na purejetu (izvukao osigirac, za glavna svjetla napriied nazad, pozocije, rasvjeta kmh sata). Svjestan sam da moze izgoriti regler tada, a moguce i jos nesto, recimo ECU
U toj situaciji, regler se jako grije...
I sva sreca nije se nista desilo. I tako sam ti se ja okurazio (znam dosta ljudi kojo se voze bez ulja, i kojo voze zacvikane termo grupe i ovalne cilindre s 2mm lufta) i dok sam cekao ledicu za glavno svjetlo, jedno 7 dana, vozio sam bez glavne zarulje. Kad je stigla ledica, sve super sve 5, ali nakon 2 tjedna regler je poceo probijati
E sad postoji jos jedan problem, a to su oksidirani kontakti dzeka reglera, jer sam ga nepravilno pozicionirao, tako da je voda i vlaga bila dugo prisutna u dzeku, a da sam ga zakrenuo za vise od 90*, to bi se uredno cijedilo...
Kod maxija je jaca struja i problem ce se jos ranije desiti, a najduze ce izdrzati skuteri s karburatorom, jer imaju najlabiju struju.