Tehnički kutak > Garaža
Kymco Downtown 300i 2011. god.
Kiki031:
--- Citat: Zmaj - 18 Svibanj, 2021, 10:12:53 ---@Kiki031 Pitanje za tebe. Imam priliku uzeti DT300i 2010 godiste sa 40k na satu za jako malu lovu, nekih 1500€, mozda i jeftinije. Reci mi kakav je tvoj sad s tom kilometrazom, i mozes li mi reci na sta da obratim paznju kod pregleda. Pitanje se odnosi i na ostale, ko god ima sta pametno da kaze bit cu zahvalan. Unaprijed hvala.
--- Kraj citata ---
Nemam više DT, sada već dosta dugo vozim Yamahu Fz6, no, nebitno. DT-a sam prodao sa 34000 kilometara, ja sam na stvarno njemu uživao, no, htio sam brže, bolje, jače. Novi vlasnik je na njega natukao dosta tisuća vrlo brzo, međutim, dogodilo mu se to da mu je otišla - radilica! Kako, zašto - nema pojma, kaže mi da mu je i majstor rekao da mu nije jasno zbog čega. Meni ostaje da mu vjerujem, dok je bio kod mene, bio je servisiran u ovlaštenom servisu i bio je savršeno ispravan. Uglavnom, prodao ga je takvog (inače je iz Zadra). Savjet za kupovinu - ništa drugačije nego kod ostalih skutera - opće stanje, rad mašine, "usklađenost" plastika na spojevima, ima li originalne naljepnice (kod DT-a sam uočio da, ako nedostaje natpis "DownTown" sa zadnjih bočnih plastika, to obično znači da je s motorom padano, a te originalne naljepnice je gotovo nemoguća misija nabaviti). Osobno, misim da ne trebaš gedati bilo što uvezeno, pogotovo iz Italije, ali, to je samo moje mišljenje. Znaju imati problema sa reglerom - 300 kuna zamjenski, 600 original. Ne isplati se uzimati original, nema garancije da je bolji od zamjenskog - tako mi je rečeno u servisu. Eto, to je koliko ja znam :headbang:
Zmaj:
Hvala puno na savjetu. Inace kod nas u BiH takav motor nije moguce uzeti a da nije uvoz, a skoro svi su iz Italije. Jer ovdje se DT nikad nije prodavao nov u salonima.
Kiki031:
Nema na čemu, lega. Generalno, moje nestručno mišljenje je kako je to vrlo lijep, praktičan, sposoban i kvalitetan skuter (ne bi ga Kawasaki uzeo, malko preoblikovao oklop, naljepio druge naljepnice i prodavao pod J300 po dosta skupljoj cijeni da nije tako), samo što, kao i sve uostalom, zahtijeva pedantno održavanje i skrb. Problem kod "talijana" je to što ga tamo uzmu novog, vade mu dušu nekih 20-25 tkm, jer kod njih se ganja nemilosrdno, zatim ga prodaju na balkan, a ti ovisiš onda o tome koliko si sretan i koliko ti je svemir naklonjen.
Kiki031:
--- Citat: Deki. - 08 Studeni, 2019, 18:40:31 ---Svi znamo da sam Kymco sektaš, ali dt300 ima ozbiljan problem.
Rijetko izdrži preko 30tkm, problemi s radilicom, klipnjačom itd...
Reći ćete previše snage za 300cm³ a snaga je smanjena za europsko tržište, u Americi se prodavao pod nazivom nikita sa 33ks.
Kymco je uočio grešku i izašao je motor 320cm³.
Jednom sam pronašao dt300 s 45tkm kad ono mjenjan motor na 30tkm.
Bez obzira dt300 je bolji od bilo kojeg pjađa te klase
--- Kraj citata ---
Sjetio sam se Dekijevih riječi i izgleda da je Deki znao o čemu govori. Doduše, ovaj je izdurao skoro 50 tkm, ali, što je-je, razletila se radilica...
dernikov:
Poz svima,
naletio sam na forum kada sam pretraživao Kymco downtime.
Već sam se odlučio za kupnju Kymca 300i ali ste mi sada bacili crv sumnje.
Imam tri opcije. Downtown 125(2010), ili Downtown 300(2011) ili Downtown 300 ABS (2010).
Od ove dvije 300 na jednoj se vidi da je 300i dok druga ima neke naljepnice preko tog dijela.
Da li postoji motor 300 a da nije injection ?
Motor mislim koristiti za putovanje na posao, cijelu godinu, osim kada je snijeg na cesti.
Koji je bolja opcija ? Za 125 se pisalo da je pouzdan i bez problema sa motorom.
Za 300 ispada da redovito na 30k ode motor. Da li se to može kako preventivno riješiti ?
Koliki je ceh ako se razleti motor ? Koliko je bitan ABS da li se za njega isplati dati 3kkn više za motor ? Hvala na savjetima.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju