Tehnički kutak > Garaža
Kymco Downtown 300i 2011. god.
Deki.:
Da je bilo nekih problema naravno da bi ga pritisko da balansira ali nije bilo.
Skinuli smo tvornički namontirane gume i na njima nije bilo grama olova.
Može se felga oštetit pa da treba balansirat ili su nove gume takve da treba balansirat.
Uglavnom ja sam za balansiranje
Kiki031:
--- Citat: Deki. - 10 Lipanj, 2020, 13:41:36 ---Da je bilo nekih problema naravno da bi ga pritisko da balansira ali nije bilo.
Skinuli smo tvornički namontirane gume i na njima nije bilo grama olova.
Može se felga oštetit pa da treba balansirat ili su nove gume takve da treba balansirat.
Uglavnom ja sam za balansiranje
--- Kraj citata ---
O kojem skutu se radilo?
Deki.:
Downtown 125
Sve full isto ko na 300ici, kočnice , ovjes, dimenzija guma, rama i sve plastike. Znači sve debelo predimenzirano. Zadnja guma 150 široka nikako je nisi mogo porubit od kraja do kraja. Za 15ks išo je predobro, ja naivac s povišenim Givi ko šajba od busa i koferom 47l uspravan 191cm išo mjerit maxsimalnu na ravnici i gps kaže 114km/h.
Mislim se kako to pa serijale 50 idu 110gpsa dok nisam skužio da ih ekipa u Zagrebu baca s nekog nadvožnjaka i mjeri maximalnu centimetar prije nego dotkne pod haha
Corector:
Nadvoznjak je kratka nizbrdica. Sluzi da se na kracoj udaljenosti donesu zakljuci u kojem smjeru postelati skuter do kraja, takodjer neke anomalije se stignu primjetiti tijekom uzbrdice na slabijim masinama. Jer podesavanje priienosa ponekad zna zavrsiti na 80km cistog testiranja... Isto kao sto se koristi uzbrdica za pravilno podesavanje karburatora, jer se to najbolje odradi dok je agregat dobro opterecen.
Zavjetrina je jos jaca stvar od nizbrdice, i u principu bi se trrbalo sprdati s takvim okolnostima, jer je otpor zraka najljuci faktor koji nas sprijecava da jurimo. U zavjetrini skuter ide sa 1/3 gasa jednako kao na fullom, cak sam puno i rekao.
E to stvarno ne mjerimo jer zaista nema smisla.
Zanimljivo je da nikad nisam mjerio top speed u zavjetrini, jer je fakat glupo i nerealno. Ganjat random vozilo na 1m nije ni malo pametno, a osim toga masina nema hladjenja i ima tendenciju oregrijavanja, te puno je teze usporavati u zavjetrini.
A ove nizbridice i povoljan vjetar su ipak realnost, a sva sreca da se top speed razlikuje od ravnice za nekih 6-8gpsa, tako da smo i dalje "visoko"
Ali kratka nizbrdica ti garantira brzinu koju ces postici bez problema ako imas malo "vjetra u ledja".
I poslijednja stavka, postoje mnogi skuteri koji jednkstavno ne idu, da ih bacis niz planinu.
Sto se tice zalijeganja. Ja osobno na motorima zalijezem jer dobivam OSJETNO bolje performanse kad mi zatreba. Ne znam koji sam ono vozio, ali idem 120, zalegnem i hop na 136 s istim otvorim gasa. Mislim da je bio MT03. Ista problematika me muci i na jacim...
Jedino gdje zalijeganje ne igra ulogu je velika vizircina na maxiju, tu si gdje jesi, nema "boostanja" u nuzdi....
Zmaj:
@Kiki031 Pitanje za tebe. Imam priliku uzeti DT300i 2010 godiste sa 40k na satu za jako malu lovu, nekih 1500€, mozda i jeftinije. Reci mi kakav je tvoj sad s tom kilometrazom, i mozes li mi reci na sta da obratim paznju kod pregleda. Pitanje se odnosi i na ostale, ko god ima sta pametno da kaze bit cu zahvalan. Unaprijed hvala.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju