Tehnički kutak > Garaža

Kymco Downtown 300i 2011. god.

<< < (20/20)

D53:
Koliko sam ja upućen razlika postoji između downtown 300 i xciting 300 u agregatima. Downtown 300 i People 300 imaju nasvirane agregate u prvim serijama i zbog toga im rado odlaze radilice. Dok Xciting 300 nema toga problema( manje ks).
Isto tako 95% " servisera " ne zna do koje granice se ulijeva ulje i kako se kontrolira. Sa zavidanim ili odvidanim čepom ulja.

Kiki031:

--- Citat: dernikov - 08 Lipanj, 2021, 22:33:33 ---Poz svima,
naletio sam na forum kada sam pretraživao Kymco downtime.
Već sam se odlučio za kupnju Kymca 300i ali ste mi sada bacili crv sumnje.

Imam tri  opcije. Downtown 125(2010), ili Downtown 300(2011) ili Downtown 300 ABS (2010).
Od ove dvije 300 na jednoj se vidi da je 300i dok druga ima neke naljepnice preko tog dijela.
Da li postoji motor 300 a da nije injection ?

Motor mislim koristiti  za putovanje na posao, cijelu godinu, osim kada je snijeg na cesti.
Koji je bolja opcija ?  Za 125 se pisalo da je pouzdan i bez problema sa motorom.
Za 300 ispada da redovito na 30k ode motor. Da li se to može kako preventivno riješiti ?
Koliki je ceh ako se razleti motor ? Koliko je bitan ABS da li se za njega isplati dati 3kkn više za motor ? Hvala na savjetima.

--- Kraj citata ---

Evo, osim svog iskustva, ne znam što bih ti pametno rekao. Ja sam prošao dobro, obzirom da je motor "gecvrcnuo" kod sljedećeg vlasnika i nakon više tisuća kilometara. Što se tiče popravka, ako se dobro sjećam što mi je rekao, popravak košta gotovo polovicu vrijednosti motora, ali to uzmi sa rezervom, stvarno nisam siguran. Znajući što sada znam, ja ga ne bih kupio više (govorimo o DT 300i), a to savjetujem i tebi - zaobiđi. Bio mi je odličan, udoban, velik, stabilan, lijep i sve naj-naj, ali ništa od toga ne može opravdati katastrofalni kvar radilice, barem po mom mišljenju.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju