Tehnički kutak > Garaža
Kymco Downtown 300i 2011. god.
matija84m:
--- Citat: dacerovs - 05 Studeni, 2019, 18:58:06 ---Najomrazenija guma na forumu, takozvani Šitigrip.
Ali ja govorim da te gume koje nisu dobre na manjim skuterima su se pokazale dobre na vecim skuterima.
Na Beverlyu Dunlop ScootSmart ubija, drzi se bolesno i onda je sad imam na Yamahi Nmax i guma klizi i klizi, treba joj 25km dobre voznje da se ugrije kako treba.
Sent from my iPhone using Tapatalk
--- Kraj citata ---
Koja je dimenzija na beverlyu? Bas mi cudno da su dobre scootsmart.
zvonkec92:
Bile su i meni dobre dok su nove, već nakon prve sezone su kaos... Zanimljivo kako dobro ovaj Krmko izgleda sa toliko kilometara, očekivao sam puno gore stanje ali izgleda da kymco ima zavidnu kvalitetu. Sretno sa dvokotačnim prometalom :icon_thumright:
Kiki031:
Hvala Zvonkec :) Ima on svojih estetskih nedostataka (ogrebotina, par frizova i to), samo se na fotkama ne vidi. Crne plastike nisu baš bile mažene, ali jedno mazanje Sonaxom xtreme nano je značajno popravilo stvar, kao i dipanje obloga auspuha. Generalno, ipak izgleda lijepo, a ide stvarno odlično, samo da te nesretne gume promijenim, da budem siguran u njega.
Očaravajuće je to da sam danas u njega nakrcao dvije pune velike vrećice pseće i ljudske hrane iz Spara bez problema :)
Deki.:
Ogroman prtljažnik ali nisi ti vidio ekipu u pretovaru npr kad je lidlov šator u pitanju i kolega corector kralj pretovara a i zvonkec ga prati u stopu s kratkom devetkom
zvonkec92:
hahah, kad je prilika kao u lidlovom šatoru ne pitaš jel ima mjesta nego samo tovariš :laughing9: Ne stvarno je oke ovaj skuter, kakvih krševa i grobina gledam po fejsu kaj ekipa prodaje sa "5-6-9-10tk" pa to je strašno, prešerafljeno sve lakirano 15x rezani blatobrani i slično a po kilometraži bi trebao biti salon stanje. Znam da je to stvar do pojedinca al baš me ugodno iznenadi kad vidim neki skuter na vesti sa gro kilometara a izgleda koda ima 10x manje :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju