Nakon sto sam prespavao pol dana nakon nocne uFatio se serafanja!
Naravno prvo kava,cigara i blejanje
Krenuo sa deklom,izbio orginal piksu iz dekla,islo je jako lagano,malo wd-a par odmjerenih udaraca i hop,vani je.
Kak sam mislio lako cemo,uzo novu piksu i hrs cekicem,naravno pukla je.Ko ju jebe kosta 8kn.
Reko ajd da sad po PS-u pa da i posnimim malo kak bi to trebalo izgledati kad si das truda.
Evo i slikica
Dalje se bacio na slaganje mehanizma.Prvo sve podmazao lagano sa masti,pripremio si alat na dohvat ruke i to odlucio snimit,ali posao nije finaliziran jer me g.Dax nazvao.
Malo je to komplicirano kad si sam,ali kad su dvojica se slozi od sale,ovako fali bar jedna ruka
Evo i slikica
Naravno sve je podmazano sa masti.Uocio i rijesenje za onaj mlincek kave sto sam slagao na mc2.Postoji orginal gumica na polumjesecu u koju se zabije mali zupcanik i to sve stoji napeto i ne mrda nikamo.Obratite paznju na sliku...
Izbunaren lim,serafici i narezane sajbice
To bi bilo to sto se mehanizma tice,radi perfektno,nis ne klapara i nigdje nema nikakvog lufta,prezadovoljan sam upgradeom.
Dalje sam se bacio na lagano slaganje prijenosa,pa sam rastavio polutku,pocistio od stare masti i ubacio novu Malossi mrg mast
Sklopio polutku i malo je otvarao-zatvarao da pregledam brisu li semerinzi mast.Brisu odlicno,tako da tu ne treba nikakva intervencija.Jos je iglicasti u polutki podmazan i to je svrsena prica o polutki.
Evo razlike 3.g starog centalnog i novog iz vrecice,dosta je propao feder.
Kvacilo je islo na detaljno pranje i izmjenu federa novima.Odlucio sam se za bijele iz malossi paketa za vxr.
Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk