Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ajmo prvo teteac , pa ces i ti neer doc na red....kao prvo nikad nisam zajebao obecanje.... kljuc sam ti doslovno poklonio, kljuc je predan veselku i sad je kod njega doma, ceka tvoju ljenu guzicu da dodes po njega ....znac 500 metara da dodes po nejga, u stanju nisi da ga pokupis mjesec dana ?! i sad tu mene krvis ?? pa mislim jesi ti normalno bice?? taj kljuc ti veselkov tata nece donijeti niti ce ti ga donijeti VES ....samo ti trebas dic guzicu i pokupit ga!!!!! A mene prozivas???ajmo sad ti neer, kao prvo dogovrena kava 2X ,oba puta si zajebao i nisi doaso....iako smo te cekali.... NEBITNO eto desilo se ! samo trebas po maticu doc i pokupit ju ili i ti cekas da ti se donese kuci??? mislim nije mi jasno? I STO JE NAJSMJESNJIJE ; dam igoru maticu DA TI JU KUCI DONESE, ali zbog vemenskih uvjeta nije mogao...obojica dobijete nesta dabe i niste u stanju doc po to ??
malo ovako ubrzamo stvar i sve 5
te-te-ac ti se ljakse sa SS-a ali gotivan si
gotivan- dobar, kad ti se neko svidja, ali ne fazon musko/zensko, nego kao zgotivili smo se-sprijateljili smo se, dobri smo..bahat?? pa loool to ima svuda, bezobrazan, nepristojan,..Kontate sad?Jos nesto?
i onda je mrmot zamotao cokoladu u folijuJOs?
Citat: te-te-ac - 27 Listopad, 2008, 21:36:58malo ovako ubrzamo stvar i sve 5 ubrzamo ljenu guzicu da ode po nesta...to ocito....