Pozdrav ekipa, svaki dan sam na forumu pa bi bio red da i stavim sto god... Rijec je kako kaze naslov o Gileri Runner sp 50 iz 1999 godine. Kako sam nenadano prodao voljenog rsa i srku isti dan prosle godine u 6. Mjesecu(koju nazalost nisam predstavio tu, pa mi je sad malo vec glupo nakon sta se prodala) trazio sam nesto sta mogu sarafiti. Prijateljica sta je samnom isla u srednju se preselila u London i runner je stajao u njezinoj starini na Krku vec godinu dana. I tako meni palo napamet da je pitam dali bi je prodala i pao je dogovor za dobru cijenu. Nazalost nema puno previse slika jer nisam slikao bas svaki detalj sta sam radio, ali bolje ista nego nista... Evo slike kakva je dosla
Probati cu pisati sto se vise sjecam i po tome stavljati slike sta se u tom trenutku radilo. Takoder radilo se sve pomalo kako sam stigao zbog faksa i 2 posla sto sam radio po ljeti itd.. Nisam neki majstor veliki kao sta vas ima na forumu i neko bi neke stvari sigurno bolje napravio,tako da su sve kritike dobrodosle i nemojte puno zamjerat..
Da nastavim
Runner ima 110 000 na satu haha, koliko sam cuo od oca od te frendice ciji je bio skuter je da sve sta je bilo mjenjano su lezajevi radilice na 90 000 i pumpa vode, te potrosni djelovi kao sta su remen roline itd... Bacio sam se na rastavljanje i vidio da je dosta toga bilo sfusano..
Odlucio sam skinuti masinu i zamjeniti sve sta je bilo bas potrebno jer mi je cilj bio također dovesti je u solidno stanje s naravno sto manje trosenja novaca. Tako da je pribavljena druga radilica, variomat. Kupio sam nove karike, rolice, viton semeringe, koyo lezajeve, novu prirubnicu, kočione pločice, filter zraka, dihtunge,igličasti, pumpu vode i stavio klip i cilindar od purejeta koji su bili odlicnom stanju a imao sam ih u steku. ne sjecam se vise ako sam sto jos promjenio.. Masina oprana dimerom koliko se dalo imala je valjda 2 cm skorene masti po sebi,lezajevi metodom toplo hladno stavljeni na radilicu pa radilica s lezajevima u blokove. Evo i nesto slika
Nastaviti cu pisati u sljedecem postu...