Tehnički kutak > Garaža
Peugeot JetForce by zemo323
zemo323:
Šarafilo se nešto, kiša pada pa se ima vremena.
Ubacio malossi primar i LC sekundar i sad ne mogu dočekat da stane kiša da vidim kako ide😁.
Za sada će biti ta kombinacija, ako vidim da ima mjesta za još produženja ubacit ću AC sekundar da izvučem još malo iz tog.
Usput promijenio ležaj od primara koji je malo rondao i dobio crni trag po vanjskoj košuljici (valjda od grijanja). Ostale ležajeve sam samo isprao, njih ću zamijeniti kad nabavim alat za izvlačenje ležajeva.
Stavio nove semeringe na polutku. Sve je bilo poprilično suho i mast se stvrdnula. Nova mast i semerinzi i sad se polutka glatko otvara.
Trebam i novu bolcnu variomata jer mi je nekako dobila ris od radilice iznutra i zapinje na radilici, jedva sam je skinuo. Sad sam stavio rezervnu ali mi nije jasno kako se to uopće moglo dogoditi :dontknow:
Corector:
Evo i ja sam postao vlasnik Jet Forcea, ali ovaj put TSDI verzije. Uzeo sam macka u dzaku, pa cu da iznesem svoje dojmove.
Daniel jet:
:icon_thumright:i
Bravo...
dario007:
Dzaba ti novi semerinzi,polutka ti je polizana i utrosena na dijelu di semerinzi klize.Isto tako na pomicnoj polutki imas zub u kanalu.Bar tako izgleda iz ovog kuta kojeg si slikao,ali tko mari?
zemo323:
--- Citat: Corector - 19 Rujan, 2019, 14:56:34 ---Evo i ja sam postao vlasnik Jet Forcea, ali ovaj put TSDI verzije. Uzeo sam macka u dzaku, pa cu da iznesem svoje dojmove.
--- Kraj citata ---
Koji ti je to francuz po redu? Izgleda da će ti broj Francuza nadmašiti piaggio ergelu ;D
Neka je sa srećom, baš me zanimaju tvoja opažanja
--- Citat: dario007 - 20 Rujan, 2019, 07:19:15 ---Dzaba ti novi semerinzi,polutka ti je polizana i utrosena na dijelu di semerinzi klize.Isto tako na pomicnoj polutki imas zub u kanalu.Bar tako izgleda iz ovog kuta kojeg si slikao,ali tko mari?
--- Kraj citata ---
Kako kaže Đ.B., Marim ja :icon_biggrin:
Drago mi je da si komentirao, volim čut opažanja iskusnijih.
Mislim da je pomična polutka u redu. Kad sam sve očistio po ovim kanalima nije bilo nikakvih tragova trošenja niti se pod rukom osjeti ikakav zub. Možda je samo kriv kut slikanja/kamera i malo prljavštine. :dontknow: Ako ti se da, označi gdje vidiš zub.
Što se tiče fiksne, da vidio sam da je ovaj glatki sjajni dio polizan. Prvo sam mislio da je samo prljavština koja je prolazila ispod semeringa ali ipak kad sam očistio vidio sam o čemu se radi.
Kad sam već kupio nove semeringe i sve rastavio odlučio sam dovršiti posao do kraja pa kako bude.
Sumnjam da će biti lošije nego što je bilo. Ako bude i lošije tražit ću drugu polutku :dontknow:
Misliš da će u ovakvom stanju polutka puštat mast?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju