Tehnički kutak > Garaža
Peugeot JetForce by zemo323
zemo323:
Čudan je oblik i blago konusan je ovaj tuljak..
Probao sam slikat pa u fotošopu označiti poligon i odrediti broj pixela pa preko toga površinu ali nikako dobit neki na oko realan broj. Pokušat ću ovako kako si predložio, skenirati pa ponoviti postupak. Možda je greška što sam slikao.
Hvala za prijedloge
tdj595:
--- Citat: zemo323 - 06 Kolovoz, 2019, 07:22:21 ---Čudan je oblik i blago konusan je ovaj tuljak..
Probao sam slikat pa u fotošopu označiti poligon i odrediti broj pixela pa preko toga površinu ali nikako dobit neki na oko realan broj. Pokušat ću ovako kako si predložio, skenirati pa ponoviti postupak. Možda je greška što sam slikao.
Hvala za prijedloge
--- Kraj citata ---
Trebas na taj papir gdje ocrtas nacrtat pored rukom i graficko mjerilo ko sto karte imaju tako da onda mozes u fotoshopu stavit sliku u mjerilo, znaci da kad u fotosopu izmjeris 1cm na toj skali odgovara 1cm na papiru. Mislim da bi ti to lakse i brze bilo u nekom cadu odradit ako znas.
zemo323:
Tri tjedna nisam bio kući i dočekalo me malo je reć ugodno iznenađenje.
Odavio se variomat i napravio sranje.
Ne znam kako se odavio, zadnji put sam ga stegnuo kao i uvijek ali eto, očito mora i mene sreća posrat.
Navodno zubi na radilici su ostali čitavi ali to moram provjeriti. Trebam novi ventilator i zupčanik kurble.
Opet je netko prčkao oko filtera zraka i previše stegnuo šelnu tako da je uništio gumu što spaja filter i karburator. Sad moram nekako to skemijati
Kupio sam nove semeringe za pomičnu polutku.
Pitanje: može li obična mast za ležajeve ići u pomičnu polutku ili mora baš grafitna?
tdj595:
Mozes litijevu mast slobodno
zemo323:
Hvala na info, srećom te maščobe imam na kile :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju