Tehnički kutak > Garaža
Peugeot JetForce by zemo323
SF2 Freak:
Lik ima pun tavan pezinih djelova. Stek veci nego ja ima. :laughing7:
PchelaUbica:
Mrale korektore imao si više postaja nego isus sa križem loooool
zemo323:
Uhvatio nešto vremena pa se poigrao sa prijenosom.
Nakon što sam stavio malossi prijenos, imao sam problem sa okretajima. Kad se pusti gas i ponovo doda, nije vraćao okretaje već bi se kilavio. Jos ako je tu uzbrdo, onda ga nema nigdje.
Stavio 6.5gr rolice i odmah sam primjetio da mu to bolje odgovara, življi je. Kroz ubrzanje vrti oko 9000 o/min, a u krajnjoj spusti negdje na 8700. Probat ću sa 6.2 rolicama, čisto da vidim kako se ponaša.
I imam onaj serijski blokirani variomat pa ću ga nabacit da vidim optimalne okretaje. Svega ima, samo vremena slabo :sad3:
Ova sezona skroz loša za skuter, slabo sam se vozio. Zato sam složio silu kilometara u auto :toothy12:
Poggiali:
Druze, ima li kakvih novosti ? :toothy10:
zemo323:
Nakon 100 godina sam otvorio forum jer sam vidio mica macu prije koji dan :laughing7:
Uglavnom u međuvremenu se svašta događalo ali brat je to redovito vozio, ja sam rijetko doma duže od 2-3 dana u komadu pa slabo vozim i šarafim :(
Situacija je kulminirala prošlo proljeće kad je klip pukao na pola. Srećom cilindar nije uništen, ni sam ne znam kako ali prošao je sa minimalnim oštećenjima. Pobrusili na specijalu i gas dalje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju