Tehnički kutak > Garaža

Peugeot JetForce by zemo323

<< < (4/5) > >>

zvonkec92:
Nebu pustala mast dobro je to, to se samo malo zagladilo.

dario007:
Malo je to zajebano preko slike kad je taj kanal kakti 3D,ali ta skorena mast ti je morala dat smjernicu za detaljan pregled.

Nek ti ne bude tesko pa nakon 200-300km otvori pa baci jos jednom inspekciju sa detaljnijim pregledom samih pinova i kanala.

Sto se tice ove polizanosti kod Piaggia obavezno ostavi malo masti na polizanom dijelu,ne mora znaciti da ce i kod tebe.Kad skines na inspekciju sve budes znao,ja samo komentiran ono sto je prezentirano i savjetujem na sta obratiti paznju.
Vidio sam da je dosta ljudi popratilo,a nitko komentirao taj dio...pa samo mala smjernica.

zemo323:
Da, u planu mi je opet otvoriti i pogledat kakvo je stanje. Hvala na savjetima  :)

Kratko sam se provozao, imam osjećaj da je bolje ubrzanje sa ovom malossi getribom. 83 gpsa je povukao bez problema i ima potencijala za još ali mi kratka dionica i pri kraju je uzbrdica.
Trebam još malo lakše rolice, ali to ću isprobat kad mi dođu novi dijelovi. Sad sa ovim osakaćenim ventilatorom nije baš za vožnju.  :dontknow:

Naručio sam novi ventilator, zupčanik kurble i novu maticu za variomat.

Corector:
Ja mislim da mi je to jedanaesti francuz po redu, moze biti samo vise.
Viva, SF1 trula visnja, SF2 WRC206, SF2 sivoplavi, SF2 sivi-mis sivi, SF2 Crveni, SF2 Crno crveni, Elystar karbos, Elystar tsdi, Jet Force Crveni i sada se usteko Jet Force Tsdi sivi.

U j#bote, pa veoma sam extreman fan francuskih skutera :D

matija84m:
Bogati stek peze :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju