Tehnički kutak > Tuning skutera
Šbk Drag race - Malossi Sport vs Dr.evo
dario007:
Ja svog Powerceta stavio za 9300kn i mogu rec da fakat ima ponuda,eto jucer lik nudio apriliu sr50 2007.g mint i 2500kn.
Uglavnom zamjene nude,pokusavaju uvalit svoje drtine po cijeni koju ovak nikad ne bi dobili,pa bi jos malko doplatili.
Nudili su i starog runnera i 4500kn,sp180 u grob stanju i 2000kn i tak neke fore.
Tomi_ZG:
--- Citat: lukazikaovic - 26 Lipanj, 2019, 09:50:37 ---a reci ti meni kad bi ti prodava lupan audija i da je recimo crka motor na 300 000km i ti osa u ovlasteni i stavia novi. Ti nigdi u oglasu nebi napisa da motor ima lupan 100km odvozeno umisto 300100km?
--- Kraj citata ---
Da ima i 500 hiljada on je toliko prešao nema tu filozofije,jer šasija i sve ostalo je toliko prešlo,pa da su unutra bile i 3 nove mašine iz tvornice,jer vozilo koje god bilo nije samo mašina i po tome ne možeš "resetirat" kilometre
--- Citat: lukazikaovic - 26 Lipanj, 2019, 09:50:37 ---ljudi su ispripadnuti sa 50kubika i kilometrazon. neupućeni misle da 50tica ne moze napravit 20 000km
--- Kraj citata ---
Istina,tu se slažem
--- Citat: lukazikaovic - 26 Lipanj, 2019, 09:50:37 ---Stavija san ga ako naleti neki wanna be gaser koji je uletija u lovu
--- Kraj citata ---
Kakav gaser,to bi morao bit mentalni slučaj :toothy12:
Corector:
Daj neku trku do Stelvia :D
lukazikaovic:
Tomi znan ja na šta ti ciljaš. Cilješ prodat onaj krš od 70 000 km tako da stavis drugi celer sa manje kilometara. "jer vozilo koje god bilo nije samo mašina" nego je samo celer jel? :toothy10:
--- Citat: Corector - 26 Lipanj, 2019, 10:17:16 ---Daj neku trku do Stelvia :D
--- Kraj citata ---
presudilo bi livanje goriva :icon_biggrin:
ti tamo imas rezervar od 12 litara i taj tvoj ne trosi gorivo nego proizvodi. a ja bi mora svako 130km na benzinsku po novih 6 litara.
Tomi_ZG:
Krivo si me shvatio,ja sam mislio da ak imaš auto/motor/skuter nebitno sa X kilometara,i ugradiš mu novu mašinu ili na postojećoj napraviš generalku da to vozilo i dalje ima X kilometara a ne 0km,ima mašina 0km,a ostatak vozila i dalje ima X km,nemreš ti sad reć to je novo vozilo zbog toga,prosto ko pasulj
A moj krš neće nikad u prodaju jer je vječan ;D,a i nisam toliki smrad da stavim drugu ćuku,moje dostojanstvo vrijedi više od hiljadu-dve kuna,a i sam ne bi volio da neko meni to napravi :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju