Tehnički kutak > Tuning skutera

Šbk Drag race - Malossi Sport vs Dr.evo

<< < (3/6) > >>

Tomi_ZG:
Hm da,sigurno će ti netko ponudit 13 000kn za runner 50 star 13 godina  ;D
Ne možeš vratit uloženo ni u dijelove za održavanje,a za tuning da ne pričam,da dobiješ i duplo manju cijenu možeš bit sretan

Jedino mi nije jasno kak ima 14kkm kad si negdje na forum stavio sliku čuke sa 35+kkm,ili i ti računaš da kad se napravi generalka da stari kilometri više ne vrijede,u prijevodu da ja na svom runneru sa 66kkm napravim generalku,mogu reć da ima 0km?  ;D

aragonY:
Moj runner nema ni 1000km  :glasses9:

lukazikaovic:

--- Citat: Tomi_ZG - 26 Lipanj, 2019, 08:58:58 ---Hm da,sigurno će ti netko ponudit 13 000kn za runner 50 star 13 godina  ;D
Ne možeš vratit uloženo ni u dijelove za održavanje,a za tuning da ne pričam,da dobiješ i duplo manju cijenu možeš bit sretan

Jedino mi nije jasno kak ima 14kkm kad si negdje na forum stavio sliku čuke sa 35+kkm,ili i ti računaš da kad se napravi generalka da stari kilometri više ne vrijede,u prijevodu da ja na svom runneru sa 66kkm napravim generalku,mogu reć da ima 0km?  ;D

--- Kraj citata ---

opet kazen runner je u upotrebi svaki dan i nije mi u cilju prodat ga.
Stavija san ga ako naleti neki wanna be gaser koji je uletija u lovu.

ma kilometre san napisa od generalke ,ali neman ja razloga sakrivat pravo stanje. Na 24000km je rađena generalka i odvozeno je 14 sad je na celeru 38000km i to se cak tamo vidi na onoj slici aplikacije potrošnje goriva.

a reci ti meni kad bi ti prodava lupan audija i da je recimo crka motor na 300 000km i ti osa u ovlasteni i stavia  novi. Ti nigdi u oglasu nebi napisa da motor ima lupan 100km odvozeno umisto 300100km?

ljudi su ispripadnuti sa 50kubika i kilometrazon. neupućeni misle da 50tica ne moze napravit 20 000km. i kojeg smisla onda ima stavit stanje celera.

PchelaUbica:
Najisplativije je skinut sve tuning dijelove. Ionako to ljudi vise traze (serijala sve blokade, nikad imo kit i te spike) i onda nabit cijenu na hiljadu eura ko i ostali a tuning dijeloove prodat posebno
Tesko je da ce ti netko ovako uzet skut iako moze bit savrseno slozem bez greske

lukazikaovic:
kad se nesto tako složi iz nule i potroši masu vrimena to se ni ne prodaje. to se drzi u garazi pa makar pokvarenog.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju