Tehnički kutak > Tuning skutera

Šbk Drag race - Malossi Sport vs Dr.evo

<< < (6/6)

lukazikaovic:

--- Citat: SF2 Freak - 26 Lipanj, 2019, 11:12:40 ---Kaj se cudite moja peza u njuski za 7001e i nitko ne zove  :icon_scratch:
A nova i bila na Stelviu

--- Kraj citata ---

jesi provjerija imaš li signala na mobitelu  :toothy9:

--- Citat: RunnerSukosan - 26 Lipanj, 2019, 11:29:43 ---Samo da znas rox je 10000€

--- Kraj citata ---

taman ljudi dok ne skupe za roxa kupe runnera  :toothy10:

--- Citat: Corector - 26 Lipanj, 2019, 11:32:46 ---Mrale, nije do goriva nego bilo koji nadrkani karbos bi se spusio do tamo :D :P

--- Kraj citata ---

:nono:
daaa ja iman vrimena, a jos bitnije novaca upustija bi se ja u takvu avanturu. pa makar crka prije granice  :laughing9:

SF2 Freak:

--- Citat: RunnerSukosan - 26 Lipanj, 2019, 11:29:43 ---Samo da znas rox je 10000€

--- Kraj citata ---
Morat cu koregirati cijenu za jos 3000e jer na pezi imam naljepnicu stelvio del passo

--- Citat: Corector - 26 Lipanj, 2019, 11:32:46 ---Mrale, nije do goriva nego bilo koji nadrkani karbos bi se spusio do tamo :D :P

--- Kraj citata ---
Ne svaki jer vjecna peza ide. A da se ne skrivamo ispod radara. U puri je nesto pocelo zveketati  :drunken_smilie:
Taj dio  nisi niti ti otkrio kaj je.obavjesti forumske slinavce skup samnom o cemu se radi kada saznas. Jeli to fasovala radilica ?
Jeli to pjurdet pokleknuo pred mythi pezom ? Tek sada dolqze na naplatu svi ti kilometri.
Pjurdet je kao danasnji bodybilderi. Izvana napucan svi mu se dive ., a zapravo iznutra treba operaciju srca svake 2g

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju