Tehnički kutak > Tuning skutera
Šbk Drag race - Malossi Sport vs Dr.evo
lukazikaovic:
--- Citat: SF2 Freak - 26 Lipanj, 2019, 11:12:40 ---Kaj se cudite moja peza u njuski za 7001e i nitko ne zove :icon_scratch:
A nova i bila na Stelviu
--- Kraj citata ---
jesi provjerija imaš li signala na mobitelu :toothy9:
--- Citat: RunnerSukosan - 26 Lipanj, 2019, 11:29:43 ---Samo da znas rox je 10000€
--- Kraj citata ---
taman ljudi dok ne skupe za roxa kupe runnera :toothy10:
--- Citat: Corector - 26 Lipanj, 2019, 11:32:46 ---Mrale, nije do goriva nego bilo koji nadrkani karbos bi se spusio do tamo :D :P
--- Kraj citata ---
:nono:
daaa ja iman vrimena, a jos bitnije novaca upustija bi se ja u takvu avanturu. pa makar crka prije granice :laughing9:
SF2 Freak:
--- Citat: RunnerSukosan - 26 Lipanj, 2019, 11:29:43 ---Samo da znas rox je 10000€
--- Kraj citata ---
Morat cu koregirati cijenu za jos 3000e jer na pezi imam naljepnicu stelvio del passo
--- Citat: Corector - 26 Lipanj, 2019, 11:32:46 ---Mrale, nije do goriva nego bilo koji nadrkani karbos bi se spusio do tamo :D :P
--- Kraj citata ---
Ne svaki jer vjecna peza ide. A da se ne skrivamo ispod radara. U puri je nesto pocelo zveketati :drunken_smilie:
Taj dio nisi niti ti otkrio kaj je.obavjesti forumske slinavce skup samnom o cemu se radi kada saznas. Jeli to fasovala radilica ?
Jeli to pjurdet pokleknuo pred mythi pezom ? Tek sada dolqze na naplatu svi ti kilometri.
Pjurdet je kao danasnji bodybilderi. Izvana napucan svi mu se dive ., a zapravo iznutra treba operaciju srca svake 2g
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju