Tehnički kutak > Tuning skutera

Šbk Drag race - Malossi Sport vs Dr.evo

<< < (5/6) > >>

lukazikaovic:

--- Citat: Tomi_ZG - 26 Lipanj, 2019, 10:51:29 ---Krivo si me shvatio,ja sam mislio da ak imaš auto/motor/skuter nebitno sa X kilometara,i ugradiš mu novu mašinu ili na postojećoj napraviš generalku da to vozilo i dalje ima X kilometara a ne 0km,ima mašina 0km,a ostatak vozila i dalje ima X km,nemreš ti sad reć to je novo vozilo zbog toga,prosto ko pasulj

A moj krš neće nikad u prodaju jer je vječan  ;D,a i nisam toliki smrad da stavim drugu ćuku,moje dostojansto vrijedi više od hiljadu-dve kuna,a i sam ne bi volio da neko meni to napravi  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ma nisan te krivo shvatija neg se sprdan. Naravno da su pravi kilometri bitni zbog miljun drugih stvarčica koji mogu doc na naplatu na vecem broju kilometara.

matija84m:

--- Citat: dario007 - 26 Lipanj, 2019, 10:08:44 ---Ja svog Powerceta stavio za 9300kn i mogu rec da fakat ima ponuda,eto jucer lik nudio apriliu sr50 2007.g mint i 2500kn.

Uglavnom zamjene nude,pokusavaju uvalit svoje drtine po cijeni koju ovak nikad ne bi dobili,pa bi jos malko doplatili.

Nudili su i starog runnera i 4500kn,sp180 u grob stanju i 2000kn i tak neke fore.

--- Kraj citata ---

To je jos dobro. Meni su nudili za aprilju tri tone kukuruza haha

SF2 Freak:
Kaj se cudite moja peza u njuski za 7001e i nitko ne zove  :icon_scratch:
A nova i bila na Stelviu

RunnerSukosan:
Samo da znas rox je 10000€

Corector:
Mrale, nije do goriva nego bilo koji nadrkani karbos bi se spusio do tamo :D :P

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica