Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG 50 DD 2018

<< < (13/78) > >>

zeba0712:

--- Citat: Tomi_ZG - 11 Lipanj, 2019, 13:21:49 ---Nije samo poanta bit brži,nego sa (pre)kratkom getribom ideš bespotrebno u okretaje,ko da npr. auto stalno po gradu voziš 70-80kmh u drugoj brzini u crvenom,u tome je stvar,bespotrebno kolješ mašinu,više troši,a i normalno slabije ide

--- Kraj citata ---

Je, sve to stoji i definitivno sam za zamjenu getribe, al ja je još nisam našao.

@tdj595

E to sad ni ja ne znam. Zato sam i došao na forum da me netko uputi i kaže što je najbolje.
Niti kužim šta je primar niti sekundar, nit me iskreno zanima.
Želim si podesit skuter da ga dugo i sa smješkom na licu vozim što tiše i po mogućnosti da ide bar 80,

Rekli ste svi da je Touring super i da je tih - ja uzeo.
Rekli ste da stavim i Malossi multivar - ja uzeo.
Rekli ste dužu getribu - ja čekam da je nađem.

PchelaUbica:
Da ako si vec dosao posavjete onda poslusaj ako ti se reklo da je getriba na neki nacin blokad i da nju prvo promjenis. Zato ce ti se svaki auspuh derati jer masina vristi u okretajima koji joj nisu potrebni

Kazes nemozes naci getribu. Evo cim sam upisao u njuslalo ondmah prvi oglas izbaci getribu. I to za 200 KN
https://www.njuskalo.hr/moto-agregati/gilera-runner-50-piaggio-nrg-komplet-getriba-lc-mjenjac-zupcanici-oglas-28551932
I to komplet i primar i sekundar. To ubacis sve bez zajebancije

zeba0712:

--- Citat: PchelaUbica - 11 Lipanj, 2019, 13:43:54 ---Da ako si vec dosao posavjete onda poslusaj ako ti se reklo da je getriba na neki nacin blokad i da nju prvo promjenis. Zato ce ti se svaki auspuh derati jer masina vristi u okretajima koji joj nisu potrebni

Kazes nemozes naci getribu. Evo cim sam upisao u njuslalo ondmah prvi oglas izbaci getribu. I to za 200 KN
https://www.njuskalo.hr/moto-agregati/gilera-runner-50-piaggio-nrg-komplet-getriba-lc-mjenjac-zupcanici-oglas-28551932
I to komplet i primar i sekundar. To ubacis sve bez zajebancije

--- Kraj citata ---

Savjet je bio da se promjeni sve troje i ja krenuo u akciju. Dvoje sam naručio i ima, a jedno nisam još našao.
To je na njuškalu jedan jedini oglas, i problem je što je u Vinkovcima. Poštom ne želim ništa rješavat, pogotovo ne da unaprijed plaćam. jbg

tdj595:
To nije original sekundar, 48/13 je org, ovaj je duzi ili je krivo napisao u oglasu

dario007:
Zanimljiva je ova getriba koju je linkao pcela.Ako je covjek dobro prebrojao zube,onda je gore sekundar sa Zipa koji je 13% duzi od klasika nrg/runner getribe

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju