Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG 50 DD 2018
Tomi_ZG:
--- Citat: zeba0712 - 11 Lipanj, 2019, 11:56:13 ---Možda na kraju neću ni dirat getribu.
--- Kraj citata ---
Nemoj bit ko nekršteni klinci koji dolaze na forum po mišljenje pa onda opet "misle",prvo stavi getribu i uopće nemoj stavljat ni auspuh ni multivar i tak štelat jer džaba krečiš,prvo getriba,a onda ostalo
zeba0712:
--- Citat: Tomi_ZG - 11 Lipanj, 2019, 13:02:41 ---
--- Citat: zeba0712 - 11 Lipanj, 2019, 11:56:13 ---Možda na kraju neću ni dirat getribu.
--- Kraj citata ---
Nemoj bit ko nekršteni klinci koji dolaze na forum po mišljenje pa onda opet "misle",prvo stavi getribu i uopće nemoj stavljat ni auspuh ni multivar i tak štelat jer džaba krečiš,prvo getriba,a onda ostalo
--- Kraj citata ---
Gle, ja prvenstveno auspuh mijenjam jer mi je ovaj užasno glasan. A sad dal ću bit 5-6km/h sporiji mi je manje bitno.
Na kraju ako budem htio ić brže, onda ću getribu stavljat.
Uostalom, getribu ne mogu nigdje nać. Ako se netko javi da je ima prije nego dođe ovo sve - stavit ću je.
Tomi_ZG:
Nije samo poanta bit brži,nego sa (pre)kratkom getribom ideš bespotrebno u okretaje,ko da npr. auto stalno po gradu voziš 70-80kmh u drugoj brzini u crvenom,u tome je stvar,bespotrebno kolješ mašinu,više troši,a i normalno slabije ide
tdj595:
Uostalom mozda ni ne mora mijenjat cijelu getribu ako je samo primar ili sekundar s manje zubi, valjda neko zna tu informaciju.
Tako da onda se moze samo uzet novi primar/sekundar, ima npr onaj malossi sekundar 0%
Corector:
Pa nek prvo vidi, mozda mu odgovara. Ako imas ravnice po 500m i vise, tu ce vec biti veselo kad krene prestizati krdo automobila. Probaj pa vidi, mozda u tvojoj sredini kretanja i nema potrebe.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju