Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG 50 DD 2018
PchelaUbica:
Nezz nek nazove pa nek vidi. To je kiza s foruma nece te zajebat
zeba0712:
--- Citat: tdj595 - 11 Lipanj, 2019, 13:52:12 ---To nije original sekundar, 48/13 je org, ovaj je duzi ili je krivo napisao u oglasu
--- Kraj citata ---
Eto vidiš. Još mi samo takvi problemi fale, kad ništa ne znam.
Dakle, kakva getriba meni na kraju treba? Jel komplet sve zajedno, jel samo nekakav primar, sekundar? Koliko treba zuba imat, kakve dimenzije, šta?
Nemam pojma...
PchelaUbica:
Ovo ti je jos bolje kako dario kaze. Uzmi to dok netko nije pobro
Tomi_ZG:
Zeba uzmi ovo kaj je Pčela linkao to je Kiza s foruma dobar je lik i ne prodaje smeće,koliko ja znam s njim nema problema,i ja sam bio uzimao od njega,za 200kn dobiješ sve plug&play
dario007:
I kaj bu sa 13% duzom getribom od klasicne?
Mislim da je moja getriba zavrsila kod Dax-a,kad smo trampili nesto.Budem vidio sa njim,posto je u garazi ne nalazim.
Trebas 13/46 primar i 13/48 sekundar.Sad oces kupovat samo zupcanike pa preslagivat ili oces sve sa poklopcom di ces samo upiknuti sve u blok i gotovo.
Inace nije ju tesko ni preslozit ako uzmes i primar i sekundar,samo se izbije primar iz poklopca i nabije drugi,uz zagrijavanje.
Ako pak nabavis samo primar ili samo sekundar,ovisno sto je kod tebe drugacije(a to trebas rastavit da saznas) onda trebas presu da raspresas medjuzupcanik i spojis sa novim setom.
Uglavnom sta god da radis gledaj da su zupcanici parnjaci,znaci 2 kom primara i 2 kom sekundara.Inace ako rasparis zna zujati.
Ja tu u garazi imam jednu koja na oko izgleda savrseno,a zuji nenormalno kad se zmontira.Druga mora biti kod Daxonje,ta je bila u prodaji.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju