Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG 50 DD 2018

(1/78) > >>

zeba0712:
Evo samo da kratko predstavim svoj novi skuter.
Do sad sam napravio punih 150km, blokada skinuta, i stavljen je Giannelli Extra auspuh, s kojim nisam zadovoljan radi buke, pa ćemo vidjet šta ću dalje.
I od dodatne opreme ima Kappa kofer.

dario007:
Prvo dobro nam dosao,to se zove dolazak na forum,predstavljanje,predstavljanje skutera i onda pitanja.Eh da se svi novi clanovi tako odnose,ovo bi bilo kvalitetnije mjesto za druzenje i razmjenu iskustava.

Lijep skuter,jedino ovaj novi blatobran ne mogu probaviti.
Odgovorio sam ti u drugu temu sta je rijesenje tvog problema,ali mozes i u svojoj temi nastaviti sa pisanjem da imamo sve na okupu. :icon_thumright:

tdj595:
Sad nam mozes ti napisat posto je nedavno bila rasprava vezana za nrg s novim satom, kad na ugasenog samo okrenes kljuc da li se upali lampica od ulja

zeba0712:
Hvala.

Pa ja se samo pokušavam držati pravila foruma, jer Vas sve poštujem i nadam se pomoći.
O tehničkim stvarima, motoru, getribama i općenito servisima nemam pojma, pa onda pitam.

Vidio sam odgovor na temi, pa ćemo i nastavit tamo o mom problemu. Neka ovo ostane tema samo o izgledu skutera i općenito! :)

@tdj595

Stvarno nemam pojma jel se pali lampica, al provjerim prvom prilikom pa javim. Mogu i video stavit kao dokaz.

Inače, koliko sam skužio postoje 2 verzije NRG-a iz 2018. godine - moja s najnovijim satom i s onim starijim. Ili sam u krivu?

zeba0712:
Evo iz prve ruke - pali se ovo:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju