Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG 50 DD 2018
Tomi_ZG:
--- Citat: dario007 - 01 Ožujak, 2021, 16:30:30 ---Kolko si rolica nakupovao i nastelao se i nazajebavao vec si se davno mogao vozit da si dofurao skuter da ti to slozim i postelam.Al jbg sad izgleda kao da prividno imas tih par sto kn vise u dzepu.
--- Kraj citata ---
Meni je više nejasno da se ljudima da tapkat u mraku i nabadat po godinu dana,divim se tim živcima,al ono ozbiljno
ive_91:
9200 je dosta za serijalu a i to vrti zato kaj nema snage iznad pa tu stoji. Stavi teze rolice i spusti to na 8k rpm cca i vidi do kud ide remen u polutkama/variu. Nije to raketna znanost kak si ti to zakomplicirao.
zeba0712:
Ma jooj ljudi, naravno da mi se ne da zajebavat i da sam već više puta rekao da ću nekome odvest skuter.
Al kad sam prošle godine stvanro bio s vremenom nikako, pa se nikako organizirat da ga odvezem. A nisam se nešto puno niti vozio cijelu godinu.
S druge strane sad sam ga htio samo približno dobit da radi donekle, jer s njim baš planiram na put od 60km. A do sad nikad nije vozio više od 7-8km u komadu!
Uglavnom, nadam se da će za koji dan saga biti sređena!
Tomi_ZG:
--- Citat: ive_91 - 01 Ožujak, 2021, 18:36:03 ---9200 je dosta za serijalu a i to vrti zato kaj nema snage iznad pa tu stoji. Stavi teze rolice i spusti to na 8k rpm cca i vidi do kud ide remen u polutkama/variu. Nije to raketna znanost kak si ti to zakomplicirao.
--- Kraj citata ---
Touring je jak skoro ko ZX i provjereno dobro radi zericu preko 9k okretaja,na 8k neće ić s mjesta
ive_91:
Moguce, ali onda mu njegovih 9200 kroz ubrzanje nema smisla i ako stane na 60-70kmh a prije je isao 80 sa tezim.
Preko tipkovnice se def nebude uštelo, to se vidi na licu mjesta u 10min kaj ga muci i rjesi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju