Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG 50 DD 2018
jurkec:
Tebe mozda i taj noviji tip bobine i cdi zeza, na nekom svapskom forumu sam jednom vidio da su stavljali neki Topov kit sa cdi+bobina i skuter je isao ko onaj stari koji nije tolko zacepljen radi tih eko normi.
aragonY:
Teže rolice ne znače veću krajnju...
Jesi pratio obrtomjer, kako se ponaša kroz ubrzanje i na koliko bude kada postigneš taj jedva top speed?
Ne znam na koji način je blokirana ta struja, ako očitava brzinu onda možda da probaš otpojiti puž pa da se zaletiš sa uključenim gpsom u džepu. Ali ako je blokada na osnovu obrtaja onda to neće imati efekta.
zeba0712:
Obratji su negdje na 9200.
U mom slučaju očito te rolice znače. Dok su bile ove orignalne hvatao je čak i 80km/h.
Sad ništa nije dirano osim što je stavljena mrvicu veća dizna. Tako da....
dario007:
U mhr variomatu sa tim auspuhom ti je 4.7gr ultra prelagano,tu ti treba 6.5-7gr
Kolko si rolica nakupovao i nastelao se i nazajebavao vec si se davno mogao vozit da si dofurao skuter da ti to slozim i postelam.Al jbg sad izgleda kao da prividno imas tih par sto kn vise u dzepu.
Sat koji imas inace manje laze nego na starim tipama,pa i prividno djeluje da je neku nijansu sporiji.Ako me sjecanje sluzi novi tip je skoro gps tocan.1-2km/h laze
Corector:
Ultra lagane rolice, da, remen ti ide jedva malo preko polovice promjera.
A svabe ko svabe, oni bi strpali i Toster marke Malossi, jbg ima se moze se, i ja bi isto :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju