Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG 50 DD 2018
zeba0712:
--- Citat: Tomi_ZG - 08 Srpanj, 2019, 10:04:04 ---Taj skuter treba pregledat i naštelat neko ko ima piaggio u malom prstu,samo za to ćeš morat potegnut do nekoga jer nalaženje na pol puta na cesti nema smisla ak se misli kaj napravit,siguran sam da je neka banalnost u pitanju,a ovak se samo tapka u mraku i bezveze nabada,koliko god 2t skuter mehanički bio jednostavan opet tu treba znanja,iskustva i oko za detalje
Btw dizna 64 i limić nejdu zajedno ak je mašina ispravna,samo to naši serviseri stave tek toliko eto da stave
--- Kraj citata ---
Nisam ni mislio da netko to na cesti gleda! :)
Limić je skinut, al sve je potpuno isto - i trokiranje, i paljenje s gasom i brzina i snaga...
Corector:
Eto ti prilike da se upoznas sa skuterom, mjeri dalje :D
PchelaUbica:
Ocito da ima neku vrstu blokade negdje cim ne reagira na skidanje limica
zeba0712:
--- Citat: Corector - 08 Srpanj, 2019, 10:16:01 ---Eto ti prilike da se upoznas sa skuterom, mjeri dalje :D
--- Kraj citata ---
Do sad sam ga već toliko upoznao, da mi je želja da ga prodam! :) hehehe
Više je bio kod majstora i na stolu, nego što je kilometara napravio - do sad, čak 350km! :)
Tomi_ZG:
Da je on bio kod majstora a ne "majstora" vozio bi kak spada,samo neki misle ak znaju složit auto ili "veliki motor" da će im ego bit povrijeđen ak vele da ne znaju složit skuter,i onda krenu dirat u to i sve zaseru,vidio sam masu takvih slučajeva
Ima na forumu ljudi koji kuže piaggio,eto im prilike da malo zarade,a ti napokon budeš sretan,samo pazi kome ga daješ u ruke
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju