Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG 50 DD 2018

<< < (44/78) > >>

zeba0712:
Sve stoji, al stari modeli su nakon skidanja obične blokade išli 90, a ovaj moj niti sa raznoraznim preradama ne ide ni 80. Skroz čudno.
Teoretski da sam samo stavio dužu getribu, skinuo blokadu i veću diznu trebao bi ić preko 80. A ovako.... hmm...

tdj595:
Ma budi sretan sta te zajebava bar ces naucit po njemu  ;D

Nabaci kit i jebi mu majku

zeba0712:

--- Citat: tdj595 - 08 Srpanj, 2019, 10:38:37 ---Ma budi sretan sta te zajebava bar ces naucit po njemu  ;D

Nabaci kit i jebi mu majku

--- Kraj citata ---

Jbg, ne mogu nikako bit sretan s tim! :)

Ma stvar je u tome što sam ja čak i zadovoljan kako ide i koliko ide, al ako vi svi kažete da mora ić bolje, pogotovo s multivarom, onda mi je stvarno glupo da to ne iskoristim!

Tomi_ZG:
Normalno da je glupo jer ispada da si džaba krečio

Daj izmjeri brzinu gps-om na mobu,da vidimo koliko sat laže,moj runner mrtva serijala samo odblokiran je išao po ravnom pravih 80,još je unutra bila dizna 53 i limić

zeba0712:

--- Citat: Tomi_ZG - 08 Srpanj, 2019, 11:23:28 ---Normalno da je glupo jer ispada da si džaba krečio

Daj izmjeri brzinu gps-om na mobu,da vidimo koliko sat laže,moj runner mrtva serijala samo odblokiran je išao po ravnom pravih 80,još je unutra bila dizna 53 i limić

--- Kraj citata ---

E baš zato i je čudno, što su ti stari išli ko ludi u serijali, a ovo je kao ista mašina.

Mislim da sat ne laže puno. Ali ako i laže, laže vjerojatno u minus - znači da idem još sporije. Al budem izmjerio.

A budem i stavio youtube link da se vidi kako ubrzava s mjesta do krajnje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju