Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG 50 DD 2018
dino73n:
To ce morat pregledat neko ko dobro poznaje materiju.
Trebalo bi i prirubnicu i lemelice pregledat. Mozda i tu ima neko suženje.
Cim je njemu multivar pokvario performanse jasno je da masina nema snage. A sad zasto je nema, to treba otkriti neko ko se kuži.
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
zeba0712:
I dalje mi se ne javlja član s foruma s istim skuterom, al ako on nije dirao nikakve cijevi i sve što pričate, nego je samo stavio lakše rolice i Extra v2 auspuh, onda nema smisla.
Stalno me muči ta jedna stvar a to je da orginal variomat je išao bolje s 4,8 rolicama. Sad me zanima dal ja baš ništa ne bi dobio da stavim te rolice u Malossi multivar?
I evo par slikica karburatora, airboxa s promjerom i dzine.
dario007:
E moj Zeba,ti i slikanje...
Sta si mjerio prirubnicu i spoj na karb,to nam nis ne znaci...
Imas jos koju sliku karba,ja ne vidim nikakav dodatni ulaz zraka o kojem se pricalo.
Treba nam fi lulice ulaza zraka u airbox i slika sa izmjerom promjera rupa u poklopcu airboxa.
Ajd da ti srce bude na mjestu stavi 4.8gr rolice u multivar,pa kad probas onda potvrdi ono o cemu sam ti pricao.
zeba0712:
Više puta sam napisao da pojma nemam uglavnom o čem vi pričate, pa tako ni o aitboxu, prirubnicama i sličnim pi*darijama - tako da ne znam ni šta treba slikat.
Od karba imam samo još jednu fotku, koja ti vjerojatno ništ ne znači.
Tomi_ZG:
Taj skuter treba pregledat i naštelat neko ko ima piaggio u malom prstu,samo za to ćeš morat potegnut do nekoga jer nalaženje na pol puta na cesti nema smisla ak se misli kaj napravit,siguran sam da je neka banalnost u pitanju,a ovak se samo tapka u mraku i bezveze nabada,koliko god 2t skuter mehanički bio jednostavan opet tu treba znanja,iskustva i oko za detalje
Btw dizna 64 i limić nejdu zajedno ak je mašina ispravna,samo to naši serviseri stave tek toliko eto da stave
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju