Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG 50 DD 2018

<< < (27/78) > >>

Corector:
Sto se tice tog paljenja s dodavanjem gasa. To ti ie jednostavno tako kod skutera s karburatorom, ne moze ocekovati savrsenstvo i uvijek se moras prilaodjavati vanjskoj temperaturi kako te trazi karburator da mu "pomognes" s manje ili vise gasa. Jedino sto mozes uciniti je smanjivanje trokiranja.

U svakom slucaju ti preporucujem rucni cok, trokiranje ce biti puno manje izrazeno.

A za brzinu, pa to je zbog kratke getribe koja dolazi na novom Nrgu, ne znam tocno od kada je to krenulo, od 2017 godine brijem.

PchelaUbica:
Ako mogu nove srke i runneri ful odblokirani ic 95 onda mora i nrg

zeba0712:

--- Citat: Corector - 03 Srpanj, 2019, 08:55:47 ---
A za brzinu, pa to je zbog kratke getribe koja dolazi na novom Nrgu, ne znam tocno od kada je to krenulo, od 2017 godine brijem.

--- Kraj citata ---

Je, al sam getribu stavio polovnu dužu. S Runnera iz 2005.
S orginal getribom i Extra auspuhom jedva da je išao 70

zeba0712:

--- Citat: PchelaUbica - 03 Srpanj, 2019, 08:56:31 ---Ako mogu nove srke i runneri ful odblokirani ic 95 onda mora i nrg

--- Kraj citata ---

Novog Runnera uopće nemaš više s euro4 normom i ne prodaje se.
A SR50, jel znaš nekog tko ga još ima, ali baš zadnji model iz 2018.godine s euro 4 normom?

I opet kažem, ja sam čist zadovoljan tom brzinom, samo mi je malo čudno da orginal variomat s 4,8 rolicama i orginal oprugom daju skoro pa isti rezultat kao i malossi multivar s 6,4 rolicama i ljubičastim federom.

matija84m:
Da nije 9 000 malo previse za taj auspuh?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju